Diakoniavastaanotot

Ajanvaraus puhelimitse ma ja to klo 8.30–9.30, p. 050 571 1889 tai käymällä diakoniatoimistossa:

Kirkkopihan diakoniatoimisto palvelee koko seurakunnan aluetta kesä-, heinä- ja elokuussa.

Kirkkopihan diakoniatoimisto, Kirkkotie 3, avoinna ma ja to klo 8.30–9.30.

Jampan diakoniatoimisto on suljettu 1.6.-31.8.2018.

Diakoniavastaanotto Jampassa jatkuu torstaina 6.9.2018. Ajanvaraus joko soittamalla p. 050 571 1889 tai käymällä to klo 9-10.

Diakoniavastaanotolle voit ottaa yhteyttä kun kaipaat tukea elämääsi. Tapaamme Järvenpään seurakunnan alueella asuvia henkilöitä kodeissa, diakoniavastaanotoilla, tilaisuuksissa ja erilaisissa ryhmissä ja tapahtumissa. Tuki voi olla keskustelua, ohjausta ja neuvontaa sekä tarvittaessa aineellista apua.

Kanssamme käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, määräaikaisia ja maksuttomia. Tehtävämme on lievittää inhimillistä hätää ja välittää Jumalan rakkautta. Tarjoamme apua hengelliseen, henkiseen ja aineelliseen ahdinkoon.

Lomakkeet tulostettavaksi

--> Maksuvapautuslomakkeet