Papit

Papit kulkevat seurakuntalaisten rinnalla ilossa ja surussa, arjessa ja juhlassa.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Kirkkoherranviraston kautta saat yhteyden pappiin, p. 09 271 941 ma-pe klo 9-13.

Perhejuhliin papin voi varata kirkkoherranviraston kautta.

Työpaikkapappi

Palvelu on tarkoitettu työyhteisöille ja yksittäisille työntekijöille.
Papin kanssa voi keskustella työelämään ja omaan henkilökohtaiseen elämään liittyvistä asioista. Työpaikkapapin työn tavoitteena on tukea henkilöstön jaksamista, sen ihmissuhteissa, työelämän muutoksissa ja elämän eri vaikeuksissa. Erityisesti irtisanomistilanteissa pappi voi merkittävästi tukea työntekijöitä.

Keskustelut käydään yhteydenottajan elämän kannalta keskeisistä aiheista, ja keskustelujen lähtökohta on aina toisen vakaumuksen kunnioittaminen. Papilla on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Pappi voi kuitenkin yleisellä tasolla jakaa tietoa työelämässä tapahtuvista muutoksista ja kuulumisista.

Työpaikkapapin voi kutsua myös työpaikan työsuojelu- ja tyky-toimintaan sekä erilaisiin työhyvinvoinnin projekteihin. Pyydettäessä pappi pitää kirkkotilaisuuksia tai hartauksia, erityisesti kirkollisten pyhien aikaan. Työpaikkapappina toimii Nonna Lemola-Palm, p. 050 406 8033.
Katri Kuusikallio on virkavapaa.

Opiskelijalle tukea

Koulutyöstä vastaava pappi on tavattavissa keskusteluja varten, kun tarvitset hengellistä ja henkistä tukea elämääsi tai opiskeluusi liittyvissä asioissa.