Adventin ja joulun aika 2018

Messut ja hartaudet

3. adventtisunnuntai 16.12.

klo 10
Messu Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Heli Seppänen, James Cox, Katri Takala ja Toni Hintsala yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Torstai 20.12.

klo 19.30
Hiljainen ehtoollinen Elävän veden kappelissa, Kansakoulunkatu 13. Kappeli auki hiljentymistä varten klo 18.30 alkaen.

4. adventtisunnuntai 23.12.

klo 10
Kauneimmat joululaulut -messu Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Katri Kuusikallio, Petri Repo, Katri Takala ja Mikko Haapaniemi yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Jouluaatto maanantai 24.12.

klo 13
Jouluaaton perhehartaus Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Hartauden toteuttavat James Cox, Maria Puotiniemi, Katri Takala, Anne Viljamaa, Birgitta Hynninen, Satu Hytönen ja Lapsikuoro.

klo 13
Aattohartaus siunauskappelissa, Kaukotie 48. Hartauden toteuttavat Anne Aho, Heikki Ruokonen ja Prima Vista.

klo 14
Aattohartaus siunauskappelissa, Kaukotie 48. Hartauden toteuttavat Anne Aho, Heikki Ruokonen ja Prima Vista.

klo 14.30
Aattohartaus Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Hartauden toteuttavat Katri Kuusikallio, Petri Repo, Katri Takala, Anne Viljamaa ja Canzonetta Nova.

klo 15
Aattohartaus siunauskappelissa, Kaukotie 48. Hartauden toteuttavat Anne Aho, Heikki Ruokonen ja Malla Hintsala.

klo 16
Aattohartaus Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Hartauden toteuttavat Katri Kuusikallio, Petri Repo, Katri Takala, Toni Hintsala ja Kirkkokuoro.

klo 23
Jouluyön messu Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Vesa Koivisto, Hanne Lukkari, Katri Takala ja Toni Hintsala yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Joulupäivä tiistai 25.12.

klo 8
Joulukirkko Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Jumalanpalveluksen toteuttavat Anu Sorjonen, James Cox, Mikko Haapaniemi ja Harmoniakuoro yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

klo 10
Joulukirkko ja kahvit Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Teemana "Seimen äärellä". Jumalanpalveluksen toteuttavat Anu Sorjonen, James Cox, Mikko Haapaniemi ja Maarit Sahramo yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

2. joulupäivä eli tapaninpäivä keskiviikkona 26.12.

klo 10
Tapaninpäivän messu Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Maria Puotiniemi, Heli Seppänen, Katri Takala ja Toni HIntsala yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Sunnuntai 30.12.

klo 10
Messu Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Petri Repo, Katri Kuusikallio, Anne Viljamaa ja Katri Takala yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

klo 17
Rukouslaulun ja hiljaisuuden messu Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Rukousta, hiljaisuutta ja Taizé-lauluja.

Uudenvuodenpäivä tiistai 1.1.2019

klo 10
Uudenvuoden sanajumalanpalvelus Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Jumalanpalveluksen toteuttavat Maria Puotiniemi, Anu Sorjonen ja Katri Takala yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Loppiainen sunnuntai 6.1.

klo 10
Loppiaisen messu Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Hanne Lukkari, Vesa Koivisto, Mikko Haapaniemi ja Heikki Ruokonen yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Uusien luottamushenkilöiden tehtäviin siunaaminen. Messun jälkeen kirkkoherran loppiaiskahvit ja vuosikatsaus menneeseen vuoteen.

klo 17
Valon messu seurakuntatalon juhlasalissa, Kirkkotie 1. Messu kaikenikäisille. Musiikkia, rukousta, yhteyttä, ehtoollista. Lapset saavat tulla mukaan, heille on omaa ohjelmaa saarnan aikana. tilaisuuden kesto n. 1,5t. Messun toteuttaa James Cox yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

--> Muut adventin ja joulunajan tapahtumat Järvenpään seurakunnassa