Kauneimmat joululaulut Järvenpäässä

3. adventtisunnuntai 16.12.

klo 15
Kauneimmat joululaulut perheille kirkossa, Kirkkotie 4. LapsikuoroHanne Lukkari ja Anne Viljamaa.

klo 18
Kauneimmat joululaulut kirkossa, Kirkkotie 4. Kirkkokuoro, Toni Hintsala ja Tarja Seppänen.

Maanantai 17.12.

klo 18
Kauneimmat joululaulut Haarajoen kerhohuoneessa, Haarajoenkatu 2. Haarajoen kuoro, Heli Alaja ja Heli Seppänen.

Keskiviikko 19.12.

klo 19
Kauneimmat joululaulut kirkossa, Kirkkotie 4. Canzonetta Nova, Mikko Haapaniemi, Petri Repo, Katri Takala ja Anne Viljamaa.

Torstai 20.12.

klo 18
Kauneimmat joululaulut ja Jampan joulupuuro Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Puurotarjoilu. Keijo Ruuskanen, Katri Takala, Maarit Sahramo ja Anu Sorjonen.

Perjantai 21.12.

klo 18
Christmas Carols - englanninkieliset kauneimmat joululaulut seurakuntasalissa, Kirkkotie 1. James Cox, mukana musisoimassa Voice of Finland -ohjelmasta tutut Saija Saarinen ja Markus Saarinen."

4. adventtisunnuntai 23.12.

klo 10
Kauneimmat joululaulut -messu kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Katri KuusikallioPetri RepoKatri Takala ja Mikko Haapaniemi yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

klo 22
Kauneimmat joululaulut kirkossa, Kirkkotie 4. Anne Aho ja Heikki Ruokonen.

Sunnuntai 30.12.

klo 14
Kauneimmat joululaulut kirkossa, Kirkkotie 4. Vielä kerran Kauneimmat joululaulut. Petri RepoKatri Takala ja Anne Viljamaa.

Lahjoita!

Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lapsien koulutuksen, terveyden ja turvan hyväksi Suomen Lähetysseuran kautta. Voit lahjoittaa myös --> verkossa.

Kauneimmat joululaulut -logo.