Asunnottomien yö 2018

Asunnottomien yö on valtakunnallinen kansalaisliike, jonka ympärillä toteutetaan useita paikallisia tapahtumia. Asunnottomien yö on osa YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaista päivää 17.10.

Järvenpäässä asunnottomien yö toteutetaan monien toimijoiden yhteistyönä 11.–26.10.2018. Tervetuloa mukaan asunnottomien yön tapahtumiin, joista löydät lisätietoa alla olevan linkin takaa löytyvästä mainoksesta. Mainoksessa tapahtumien otsikoita klikkaamalla saat lisätietoa tapahtumista. Seuraava linkki vie Järvenpään kaupungin verkkosivuille.

--> Asunnottomien yö - Kaikki tapahtumat

Tule yhdessä tai erikseen, mutta tule. Yhdessä olemme enemmän myös asunnottomuuden ehkäisyssä ja vähentämisessä.

Järvenpään seurakunta on mukana asunnottomien yön tapahtumissa

• ke 17.10. klo 12-15 Joka Jampan soppa Jampan seurakuntakodin pihalla, Pihkapolku 2
  • to 18.10. klo 11-12.30 Samalla Sopalla keittolounas seurakuntatalossa, Kirkkotie 1. Maksu vapaaehtoinen.
  • to 18.10. klo 10-18 €uron päivä seurakunnan kirpputori Kirpussa, kirkon kellarissa, Kansakoulunkatu 13. Tarjouksena mm. pussillinen vaatteita eurolla
  • pe 19.10. klo 9-11 Aamukaffet Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2

Asunnottomien yö toteutetaan verkostoyhteistyönä

Järvenpään seurakunnan lisäksi Asunnottomien yötä ovat mukana toteuttamassa mm.

--> Asunnottomien yö -kansalaisliike

Asunnottomien yö 11.-26.10. Järvenpäässä