Tänä vuonna lauletaan kauneimpia joululauluja jo 45. kerran. Alla näet kaikki adventinajan kauneimmat joululaulut - tilaisuudet mitä järjestämme Järvenpäässä tänä vuonna. Tule mukaan laulamaan perinteisiä kauneimpia joululauluja!

SUNNUNTAI 10.12.

Kauneimmat joululaulut lapsiperheille klo 14 kirkossa, mukana Lapsikuoro, Elina Rantamäki.

Kauneimmat joululaulut klo 18 kirkossa, mukana Kirkkokuoro, Toni Hintsala.

MAANANTAI 11.12.

Kauneimmat joululaulut klo 18 Haarajoen kerhohuoneessa. Mukana Haarajoen kuoro, Heli Alaja ja Enni Maaninka.

SUNNUNTAI 17.12.

Kauneimmat joululaulut -messu klo 10 kirkossa. Nonna Lemola-Palm, Maria Puotiniemi, Enni Maaninka, Elina Rantamäki. Kirkkopyhäkoulu lapsille.

Kauneimmat joululaulut klo 22 kirkossa, Heikki Ruokonen, Elina Niemi, laulu, Petri Vainio, saksofoni ja klarinetti.

KESKIVIIKKO 20.12.

Kauneimmat joululaulut ja joulupuuro klo 18 Jampan seurakuntakodissa, Enni Maaninka.

Kauneimmat joululaulut klo 19 kirkossa, mukana Canzonetta Nova, Elina Rantamäki ja Mikko Haapaniemi.

Minna Kotajärvi
lähetyssihteeri

kauneimmat joululaulut punainen tapetti- kuva