Suomessa vuoden 2018 keräysvaroin tuetaan taloudellisesti vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä yhteistyössä Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. Ulkomailla yhteisvastuuvaroin autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä. Kirkon ulkomaanavun kautta. Heille turvataan mm. ravinto, puhdas vesi ja terveydenhuolto.

Keräys alkaa su 4.2. Järvenpään kirkossa messulla. Tapahtumia on pitkin kevättä, voit auttaa osallistumalla tai vaikka toimimalla lipaskerääjänä. Tule, autetaan yhdessä!

Yhteisvastuutapahtumat tämän sivun alareunassa.

Yhteisvastuukerääjiä kadulla.

Ole arkienkeli ja auta!

Ilmoittaudu yhteisvastuukerääjäksi Heli Bergholmille, p. 050 431 9701 tai www. arjenihmeitä.fi .

Liikkuva lipaskeräys tavoittaa ohikulkijan

Lipaskeräys on yhä suositumpaa etenkin suurissa kaupungeissa. Tee päivän hyvä työ ja tule mukaan. Lipaskerääjänä saat seurakunnasta Yhteisvastuun virallisilla tunnuksilla ja keräysluvalla varustetun rahalippaan, jonka kanssa lähdet kiertelemään kaupungille ja nappaat ohikulkijoita hihasta. Lähes kaikissa seurakunnissa on saatavilla myös keräysliivejä, joista sinut tunnistaa Yhteisvastuukerääjäksi jo kaukaa. Lipaskeräykset järjestetään usein kauppojen ja ostoskeskusten edustoilla tiettyinä päivinä. Voit itse valita, kuinka paljon ajastasi haluat antaa keräykselle.

Listakeräys – arkienkelinä kotiovella

Listakerääjänä saat seurakunnasta virallisen, keräysluvalla varustetun Yhteisvastuun keräyslistan. Ota lista mukaasi keväiselle lenkille ja kilauttele ohikulkiessasi naapuruston ovikelloja. Ihmiset lahjoittavat haluamansa summan Yhteisvastuulle ja kirjoittavat nimensä listaan. Sinä puolestasi huolehdit rahojen tilittämisestä seurakunnan nimeämälle henkilölle. Voit toivoa, millä alueella haluaisit kerätä.

Yhteysvastuukerääjä.
Yhteysvastuukerääjä