Adventin ja joulun aika 2018

3. adventtisunnuntai 16.12.

klo 10
Messu kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Heli SeppänenJames CoxKatri Takala ja Toni Hintsala yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

klo 15 - 18
Seuraa tähteä! Tule aistimaan joulun odotus. Seuraa tähteä on koko perheen maksuton tapahtuma Kirkonmäellä.

• klo 15 Etsi joulua ja laula joululauluja yhdessä kirkon jouluhiiren kanssa perheiden kauneimmissa joululauluissa kirkossa, Kirkkotie 4.
  • klo 15.30 - 15.30 voit silittää herttaista aasia kirkon pihassa (kaksi oikeaa aasia paikalla säävarauksella), askarrella oman tähtiheijastimen seurakuntasalissa, Kirkkotie 1, nauttia lämmintä glögiä sekä pientä syötävää seurakuntatalon pihassa tai vaikkapa bongata tähtiä ikkunoista Kirkonmäellä.
  • klo 18 Kauneimmat joululaulut kirkossa, Kirkkotie 4

klo 15
Kauneimmat joululaulut perheille kirkossa, Kirkkotie 4. Lapsikuoro, Hanne Lukkari ja Anne Viljamaa.

klo 18
Kauneimmat joululaulut kirkossa, Kirkkotie 4. Kirkkokuoro, Toni Hintsala ja Tarja Seppänen.

Maanantai 17.12.

klo 18
Kauneimmat joululaulut Haarajoen kerhohuoneessa, Haarajoenkatu 2. Haarajoen kuoro, Heli Alaja ja Heli Seppänen.

Tiistai 18.12.

klo 18.30
Järvenpään Mieslaulajien perinteinen joulukonsertti kirkossa. Järvenpään Mieslaulajat, joht. Filip Häyrynen, Mikko Haapaniemi, urut ja piano. Liput 15 € ovelta.

klo 21

Keskiviikko 19.12.

klo 19
Kauneimmat joululaulut kirkossa, Kirkkotie 4. Canzonetta Nova, Mikko Haapaniemi, Petri Repo, Katri Takala ja Anne Viljamaa.

Torstai 20.12.

klo 18
Kauneimmat joululaulut ja Jampan joulupuuro Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Puurotarjoilu. Keijo Ruuskanen, Katri Takala, Maarit Sahramo ja Anu Sorjonen.

klo 19.30
Hiljainen ehtoollinen Elävän veden kappelissa, Kansakoulunkatu 13. Kappeli auki hiljentymistä varten klo 18.30 alkaen.

Perjantai 21.12.

klo 18
Christmas Carols - englanninkieliset kauneimmat joululaulut seurakuntasalissa, Kirkkotie 1. James Cox, mukana musisoimassa Voice of Finland -ohjelmasta tutut Saija Saarinen ja Markus Saarinen."

4. adventtisunnuntai 23.12.

klo 10
Kauneimmat joululaulut -messu kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Katri Kuusikallio, Petri Repo, Katri Takala ja Mikko Haapaniemi yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

klo 22
Kauneimmat joululaulut kirkossa, Kirkkotie 4. Anne Aho ja Heikki Ruokonen.

Jouluaatto ma 24.12.

klo 13

Aattohartaus siunauskappelissa, Kaukotie 48. Anne AhoHeikki Ruokonen ja Prima Vista.

klo 13
Jouluaaton perhehartaus kirkossa, Kirkkotie 4. LJames CoxMaria Puotiniemi, Katri TakalaAnne Viljamaa, Birgitta HynninenSatu Hytönen ja Lapsikuoro.

klo 14

klo 14.30
Aattohartaus kirkossa, Kirkkotie 4. CKatri KuusikallioPetri RepoKatri TakalaAnne Viljamaa ja Canzonetta Nova.

klo 15
Aattohartaus siunauskappelissa, Kaukotie 48. Anne AhoHeikki Ruokonen ja Malla Hintsala.

klo 16
Aattohartaus kirkossa, Kirkkotie 4. Katri Kuusikallio, Petri RepoKatri TakalaToni Hintsala ja Kirkkokuoro.

klo 23
Jouluyön messu kirkossa, Messun toteuttavat Vesa KoivistoHanne LukkariKatri Takala ja Toni Hintsala yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Joulupäivä ti 25.12.

klo 8
Joulukirkko kirkossa, Kirkkotie 4. Jumalanpalveluksen toteuttavat Anu Sorjonen, James CoxMikko Haapaniemi ja Harmoniakuoro yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

klo 10
Joulukirkko ja kahvit Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Teemana "Seimen äärellä". Jumalanpalveluksen toteuttavat Anu Sorjonen, James Cox, Mikko Haapaniemi ja Maarit Sahramo yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Tapaninpäivä ke 26.12.

klo 10
Tapaninpäivän messu kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Maria PuotiniemiHeli SeppänenKatri Takala ja Toni HIntsala yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Sunnuntai 30.12.

klo 10
Messu kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Petri RepoKatri KuusikallioAnne Viljamaa ja Katri Takala yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

klo 14
Kauneimmat joululaulut kirkossa, Kirkkotie 4. Vielä kerran Kauneimmat joululaulut. Petri Repo, Katri Takala ja Anne Viljamaa.

klo 17
Rukouslaulun ja hiljaisuuden messu kirkossa, Kirkkotie 4. Rukousta, hiljaisuutta ja Taizé-lauluja.

Uudenvuodenpäivä ti 1.1.2019

klo 10
Uudenvuoden sanajumalanpalvelus kirkossa, Kirkkotie 4.  Jumalanpalveluksen toteuttavat Maria PuotiniemiAnu Sorjonen ja Katri Takala yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Loppiainen su 6.1.

klo 10
Loppiaisen messu kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Hanne LukkariVesa KoivistoMikko Haapaniemi ja Heikki Ruokonen yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Uusien luottamushenkilöiden tehtäviin siunaaminen. Messun jälkeen kirkkoherran loppiaiskahvit ja vuosikatsaus menneeseen vuoteen.

klo 17
Valon messu seurakuntatalon juhlasalissa, Kirkkotie 1. Messu kaikenikäisille. Musiikkia, rukousta, yhteyttä, ehtoollista. Lapset saavat tulla mukaan, heille on omaa ohjelmaa saarnan aikana. tilaisuuden kesto n. 1,5t. Messun toteuttaa James Cox yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

[Kuvitus: Anna Sarkama-Antila]

Kauneimmat joululaulut -logo

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lapsien koulutuksen, terveyden ja turvan hyväksi Suomen Lähetysseuran kautta. Voit lahjoittaa myös --> verkossa.

Messut ja hartaudet

--> Messut ja hartaudet