Osallistu Jampan alueella

Ilmoitustaulu - syksy 2018

Tapahtumia Jampan seurakuntakodilla

JAMPAN JOULUPOLKU 
Tule lyhdyn tai taskulampun kanssa kiertämään Jampan joulupolkua maanantaina 3.12. klo 17-19. Mukavaa joulupuuhaa kaikenikäisille seurakuntakodissa, Perhekeskus Maahisen pihassa ja Saunakallion koululla. Lyhdyt johtavat polkuasi tapahtumapaikalta toiselle. --> Lue lisää.

AULAKAHVILA
k
esäperjantaisin klo 9-11 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2.

Lämpimästi tervetuloa aamukahville sekä tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja seurakuntakodin aulaan ja terassille. Aulakahvila on ilmainen ja tarkoitettu kaikenikäisille.

Sunnuntaisin.

Jampan messut

Messun jälkeen yhdessäolo jatkuu kahveilla.

Su 25.11. klo 12 messu ”Opeta minulle tie, jota kulkea”

To 6.12. klo 11 Itsenäisyyspäivän perhemessu ”Yhdessä”.  Messun jälkeen keittolounas ja kakkukahvit                  1 €/ruokailija

Joulupäivä Ti 25.12. klo 10 joulukirkko ”Seimen äärellä”

 

Keskiviikkoisin

Kansainvälinen olohuone

kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18-20.

28.11. Piparin tuoksua

12.12. Talven taikaa

Voit tuoda yhteiseen pöytään maistettavaa, nähtävää, muistoja jaettavaksi.

Olohuone on tarkoitettu kaiken ikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille, yksinasuville ja perheellisille.

Yhteyshenkilöt:
Silvia Saukkonen
saukkonen.silvia699@gmail.com  

Rita Kostama
rkostama@gmail.com

The International Living Room

Time: Once a month, on Wednesdays at 6 pm.
Place: Jamppa Church Hall, Pihkapolku 2

Nov 28 Sweet smell of gingerbread

Dec 12 Winter magic

The living room is open for everyone

The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups! It offers opportunity to meet and greet people from different cultures and countries. You are welcome to bring treats, souvenirs or other objects meaningful to you to be shared during the evening.  

Contact persons:
Silvia Saukkonen
saukkonen.silvia699@gmail.com

Rita Kostama
rkostama@gmail.com

English Club

Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M-11 A.M Dec 12. Leader Carol Westerlund.

Perjantaisin

Aamukaffet

perjantaisin klo 9-11. Aloitamme pienellä hartaushetkellä ja sen jälkeen nautimme aamupuuron ja kaffet. Tule syömään yhdessä ja kohtaamaan muita. Viimeinen Aamukaffet ennen joulua 14.12.

Jampan käsityöpiiri

kokoontuu heti aamukaffien jälkeen klo 10.30. Piirissä tehdään erilaisia käsitöitä lahjoitetuista langoista ja tarvikkeista. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, kaikille löytyy tekemistä ja mukavaa seuraa.

Varkkarinurkka

eli varhaisnuorten rento olohuone on avoinna perjantaisin klo 16.30-19 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa.

Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Jampan alueen pappi


Anu Sorjonen
p. 040 538 7141
anu.sorjonen@evl.fi

Seurakuntamestari

Maarit Sahramo 
p. 040 836 3399
maarit.sahramo@evl.fi
 

Jampan seurakuntakoti

Jampan seurakuntakoti sijaitsee Jampan ostoskeskuksen yhteydessä osoitteessa Pihkapolku 2. Tiloja voi vuokrata myös ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.
Tiedustelut: seurakuntamestari Maarit Sahramo p. 040 836 3399

Lisätietoja ja kartta

Jampan seurakuntakoti on koti, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään. Se on paikka, jossa kynnys on matalalla ja ihminen tavattavissa.  Siellä eri-ikäiset ihmiset kohtaavat toisensa ja saavat voimaa elää arkea Jumalan armon varassa. Siellä saa vain olla tai tulla toimimaan vapaaehtoisena. Uusia ideoita otetaan vastaan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Sinua odotetaan.

Varaa aika diakoniavastaanotolta

Vastaanotolla tilanteestasi keskustellaan kokonaisuutena, liittyipä tilanteeseesi mitä tahansa huolia tai vaikeuksia. Ajanvaraus puhelimitse ma ja to klo 8.30–9.30, p. 050 571 1889 tai käymällä diakoniatoimistossa:

Kirkkopihan diakoniatoimisto palvelee koko seurakunnan aluetta kesä-, heinä- ja elokuussa.
Kirkkopihan diakoniatoimisto, Kirkkotie 3, avoinna ma ja to klo 8.30–9.30.

Jampan seurakuntakodin diakoniatoimisto on suljettu 1.6.-31.8.2018.
Diakoniavastaanotto Jampassa jatkuu torstaina 6.9.2018. Ajanvaraus joko soittamalla p. 050 571 1889 tai käymällä to klo 9-10.


--> Diakoniatyöntekijä tavattavissa - Lue lisää!