KIRJANPITÄJÄN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI

Järvenpään seurakunnan taloustoimistossa on haettavana kirjanpitäjän toimen määräaikainen hoitaminen ajalle 15.11.2017–30.4.2018. Seurakunnan kirjanpitoa hoidetaan yhdessä Kirkon palvelukeskuksen kanssa.

Kirjanpitäjän tehtävät sis. seuraavat vastuualueet:

• Seurakunnan kirjanpito-tehtävät
  • Osallistuminen talousarvion taloustietojen kokoamiseen
  • Ostoreskontran maksatusasiat
  • Tilinpäätösvalmistelu ja taloustilastojen kokoaminen
  • Käyttöomaisuuskirjanpito

Kirjanpitäjän toimeen vaatimuksena on opistomerkonomin, datanomin, tradenomin tai muu vastaava tutkinto ja riittävä käytännön kokemus em. tehtävistä. Eduksi luetaan SAP -osaaminen.

Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen (2368,72 euroa/kk + mahd. kokemukseen perustuva vuosisidonnainen osa max 15 %). Hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen (joita ei palauteta) on toimitettava 3.11.2017 klo 12 mennessä os. jarvenpaan.seurakunta@evl.fi  tai PL 54, 04401 JÄRVENPÄÄ.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja.  Kysymykset mieluiten sähköpostilla: kari.j.hietala@evl.fi.

Järvenpäässä 19.10.2017

Kari J. Hietala