Askartelukerho
Lapsille aikuisen kanssa joka toinen maanantai klo 10-11.30 Laurilan seurakuntakodissa. 19.1., 2.2., (huom tauko vko 8) 2.3., 16.3., 30.3., 13.4., 27.4., 11.5. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

HAKU PÄIVÄKERHOIHIN JA MUSAKERHOIHIN KAUDELLE 2015-2016

Hakuaika on 16.-31.3.2015.Tieto kerhopaikoista lähetetään sähköpostitse 30.4. mennessä.

Haku tapahtuu sähköisesti. Lomakkeen pääset täyttämään seuraavista linkeistä:

Päiväkerhot ovat maksutonta toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat kahtena päivänä viikossa aamu- tai iltapäivisin 2-3 tuntia kerrallaan. Päiväkerhoja on jokaisessa seitsemässä kerhopisteessämme. Haarajoella, Loutissa ja Mankalassa päiväkerhoja on ainoastaan aamupäivisin koululaisten iltapäivätoiminnan vuoksi.

Hakemuksessa voit toivoa kerhopistettä sekä aamu- tai iltapäivän ryhmää.
Huomioithan, että kerhoryhmät muodostetaan hakemusten perusteella perheiden tarpeita vastaaviksi ja tästä syystä tarkkoja kerhopäiviä ei ole vielä tiedossa.

Voit hakea kerhopaikkaa joko koko vuodeksi, tai ainoastaan syys- tai kevätkaudeksi.

Valintaperusteet:
31.10.2015 mennessä 3 vuotta täyttävät lapset pääsevät syksyllä mukaan toimintaan. 28.2.2016 mennessä 3 vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa kerhon tammikuussa, jos vapaita paikkoja on. Ikäsäännöistä emme valitettavasti voi joustaa. Näin pyrimme kohtelemaan kaikkia hakijoita mahdollisimman tasapuolisesti.

Kerhopaikat täytetään ikäjärjestyksessä vanhimmasta alkaen.

Teemme yhteistyötä Järvenpään kaupungin kanssa. Lapsella on mahdollisuus yhteen kerhopaikkaan joko seurakunnan päiväkerhossa tai kaupungin varhaiskasvatuskerhossa. Kaupungin kerhoihin on oma hakunsa huhtikuussa. Myös lapsen aloittaessa päivähoidossa, menetetään paikka seurakunnan kerhossa.

Musakerhot ovat maksutonta toimintaa alle 3-vuotiaille lapsille vanhempineen. Myös perheen yli 3-vuotiaat sisarukset ovat tervetulleita mukaan.
Musakerhoja on pääasiassa aamupäivisin klo 9.30-11 eri kerhopisteissämme.

Lisätietoja kerhoista ja hakemisesta:

Jonna Vehmassalo, varhaiskasvatuksen ohjaaja, p. 050 439 3450, jonna.vehmassalo@evl.fi

Kerhojen loma-ajat ja poikkeukset:

30.3.-6.4. Päivä- ja perhekerhot pääsiäislomalla
3.-6.4. Iltapäivätoiminta pääsiäislomalla
22.4. Iltapäivätoiminnan peruutuspäivä
22.5. Päivä- ja perhekerhot jäävät kesätauolle
29.5. Iltapäivätoiminta jää kesätauolle

Saamme leikkiä, laulaa ja viettää kirkkohetkiä,
joskus lähdemme leirille ja teemme yhdessä retkiä.
Kutsumme perheitä ja lapsia mukaan
kerhoihin ja toimintaan - yhdessäoloon leppoisaan,
Taivaan Isän siunaamaan!
  Täällä toimimme