Osallistu Jampan alueella

Ilmoitustaulu

Jampan kevättori la 29.4. klo 12 Jampan seurakuntakodissa.  Ohjelmaa kaikenikäisille, soppa- ja kahvitarjoilu, leivänjakoa ja kirpputori, jonka myyntituotto tulee katutyölle. Tapahtuman järjestävät järvenpääläiset seurakunnat.

Jampan messut keväällä 2017
Messun jälkeen yhdessäolo jatkuu kahveilla.

Su 30.4. klo 12 messu. Teemana ”Hyvä paimen”. Messun toteuttavat Tarja Seppänen, Nonna Lemola-Palm ja Mikko Haapaniemi yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Kirkkokahvit.

Su 28.5. klo 11 Perhemessu ja sen jälkeen keittolounas 1€/ruokailija.

Tehdään Jampasta hyvän elämän asuinpaikka! Mitkä ovat hyvän elämän ainekset Jampassa ja kuinka kaupunki ja alueen toimijat voivat olla niitä paremmin tukemassa? Tervetuloa avoimeen “Hyvä elämä Jampassa” työpajaan Saunakallion koululle (Pihkapolku 4, sisäänkäynti B-oven puolelta) tiistaina 11.4. klo 15-19. Tilaisuuteen voi osallistu myös lyhyemmäksi aikaa. Jampan aamukaffeilla tehdystä kyselystä kerrotaan tilaisuudessa. Tilaisuus liittyy Jampan terveyden edistämisen projektiin, jossa on mukana Järvenpään kaupunki, Järvenpään seurakunta ja kolmas sektori.

15.00 - 16.00: Avoimet ovet - tutustu asukaskyselyn tuloksiin ja jätä toiveesi Jampan tulevaisuudesta
16.00 - 16.30: Järvenpään kaupungin ja Demos Helsingin taustoitus hankkeeseen
16.30 - 17.30: Työpajakierros 1: Näkemys hyvästä elämästä Jampassa
17.30 - 19.00: Työpajakierros 2: Jampan tärkeät paikat, piirteet ja palvelut eri asukasryhmille
19.00: Tilaisuus päättyy

Tilaisuudessa tarjolla mehua ja pientä naposteltavaa. Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta tarjoiluvarausten vuoksi toivomme ilmoittautumista.
Tervetuloa mukaan!

Sunnuntaisin

Sanasta iloa -iltapäivä kuukauden toisena sunnuntaina klo 15: 12.2., 12.3., 9.4. ja 14.5. Kahvitarjoilu. Järj. Kansanlähetys.

Kosketa minua henki, Raamattu tutuksi -keskustelupiiri Raamattu tutuksi -keskustelupiiri joka kuukauden 1. ja 3. sunnuntaina klo 18.30: 15.1., 5.2., 19.2., 5.3., 19.3., 2.4., 7.5., 21.5. Järj. Kansanlähetys

Tiistaisin

Eläkeläisten kerho tiistaisin klo 13 seurakuntakodissa: 17.1., 21.2., 21.3., 18.4. ja 16.5.

Keskiviikkoisin

Kansainvälinen olohuone / international livingroom kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18–20.

26.4. Kevätiloa – valmistetaan yhdessä vappua
31.5. Picnic

Olohuone on tarkoitettu kaikenikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille, yksinasuville ja perheellisille. Olohuoneessa on mahdollisuus tutustua ihmisiin ja elämään eri maissa. Lapsille järjestetystä lastenhoidosta vastaa lastenohjaaja Anne Saarinen. Yhteyshenkilöt Rita Kostama rkostama(ät)gmail.com ja Silvia Saukkonen saukkonen.silvia699(ät)gmail.com.

Time: Once a month, on Wednesdays at 6 pm. Place: Jamppa Church Hall, Pihkapolku 2
25.1. An Estonian Birthday Party
1.3. International Women’s Day
29.3. Finland and Internationality from Male Perspective
26.4. Spring joy! – Preparations for Vappu (May Day)
31.5. Picnic

The International Living room is open for everyone: Finns and foreigners who have moved to Finland. The meeting place welcomes all people with and without families. The Living room is a meeting place for people from all around the world. Here one can get to know different cultures and lives of different people from different countries. The children’s instructor, Anne Saarinen, is responsible for the child caretaking. Contact persons: Rita Kostama rkostama(ät)gmail.com and Silvia Saukkonen saukkonen.silvia699(ät)gmail.com.

Perjantaisin

Aamukaffet perjantaisin klo 9-11. Aloitamme hartaushetkellä ja sen jälkeen nautitaan aamupuuro ja kaffet. Mukana on seurakunnan työntekijä.

Jampan käsityöpiiri kokoontuu joka perjantai 13.1. alkaen heti aamukaffien jälkeen klo 10.30. Piirissä tehdään erilaisia käsitöitä lahjoitetuista langoista ja tarvikkeista. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, kaikille löytyy tekemistä ja mukavaa seuraa.

Varkkarinurkka eli varhaisnuorten rento olohuone 1-6 -luokkalaisille perjantaisin klo 16.30–19. Tule tapaamaan kavereita, vain oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Tarjolla on myös pientä syötävää. Aloitamme 13.1.

Jampan alueen pappi

"Haluan olla läsnä siellä, missä alueen ihmiset toimivat ja liikkuvat. Minulle saa soittaa tai lähettää sähköpostia. Nykäise hihasta, kun kohdataan!"

Tarja Seppänen
tarja.seppanen@evl.fi

Vahtimestari

Maarit Sahramo
maarit.sahramo@evl.fi

Jampan seurakuntakoti

Jampan seurakuntakoti sijaitsee Jampan ostoskeskuksen yhteydessä osoitteessa Pihkapolku 2. Tiloja voi vuokrata myös ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.
Vahtimestari, Maarit Sahramo p. 040 836 3399

Lisätietoja ja kartta

Jampan seurakuntakoti on koti, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään. Se on paikka, jossa kynnys on matalalla ja ihminen tavattavissa.  Siellä eri-ikäiset ihmiset kohtaavat toisensa ja saavat voimaa elää arkea Jumalan armon varassa. Siellä saa vain olla tai tulla toimimaan vapaaehtoisena. Uusia ideoita otetaan vastaan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Sinua odotetaan.

Varaa aika diakoniavastaanotolta

Vastaanotolla tilanteestasi keskustellaan kokonaisuutena, liittyipä tilanteeseesi mitä tahansa huolia tai vaikeuksia.

Seurakuntakeskus: Ajanvaraus puhelimitse ma ja to klo 8.30 - 9.30, p. 050 571 1889 tai käymällä diakoniatoimistossa: Kirkkopihan diakoniatoimisto, Kirkkotie 3, avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 8.30–9.30.

Jampan seurakuntakoti:

Puhelimitse ajan voit varata sekä maanantaisin että torstaisin klo 8.30–9.30 p. 050 571 1889. Paikanpäälle voit tulla varaamaan ajan torstaisin klo 8.30–9.30.

Lue lisää millaista tukea seurakunnasta saa perheen arkeen.

Jampan Juttutupa

Järvenpään seurakunnan ja Setlementti Louhelan yhteistyössä järjestämä Jampan Juttutupa on avoinna Jampan Aluetuvalla (Haltianpolku 1) maanantai-iltaisin klo 18-20. Toiminta alkaa ma 6.3. Juttutuvalle voi tulla kuka tahansa viettämään aikaa muiden kanssa, kahvittelemaan ja nauttimaan pientä iltapalaa rennossa ilmapiirissä. Tervetuloa!