Osallistu Jampan alueella

Ilmoitustaulu

Jampan messut syksyllä 2017
Messun jälkeen yhdessäolo jatkuu kahveilla.

Sunnuntaina 27.8. klo 12-15 messu ”Armoa itselle ja toisille” ja kyläjuhla

Messussa klo 12 seurakuntakodilla pohditaan armoa, miten olla armollinen itselle ja toisille? Messussa laulavat Saunakallion koulun oppilaat opettaja Niina Männikön johdolla. Messun jälkeen kyläjuhlassa pihalla on tarjolla soppaa, kahvia ja pullaa, yhteislaulua, yhdessäoloa. Myytävänä käsityöpiirin tuotteita.

Tule kokemaan jamppalaisten yhteinen kyläjuhla Juhla on avoin kaikenikäisille, vanhoille ja uusille jamppalaisille, isoille ja pienille. Tule tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

sunnuntaina 24.9. klo 12 messu ”Jumalan huolenpito”

sunnuntaina 29.10. klo 12 messu ”Älä lannistu, älä pelkää”

sunnuntaina 26.11. klo 12 messu ”Opeta minulle tie, jota kulkea”

keskiviikkona 6.12. klo 11 perhemessu ja keittolounas 1 €/syöjä

maanantaina 25.12. klo 10 Joulukirkko ”Seimen äärellä” (ei kirkkokahveja)

Keskiviikkoisin

Kansainvälinen olohuone / international livingroom kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18–20.

30.8. Luonnon antimet

27.9. Matka menneeseen: Lapsuuden laulut, perinteet, muistot

25.10. Ihmisoikeudet ja kansainvälinen vastuu

29.11. Jouluaskartelua

13.12. Pikkujoulut

Voit tuoda yhteiseen pöytään maistettavaa, nähtävää, muistoja jaettavaksi.

Olohuone on tarkoitettu kaiken ikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille ihmisille, yksinasuville ja perheellisille. Olohuoneessa on mahdollisuus tutustua ihmisiin ja elämään eri maissa. Ohjelmassa on kädentöitä, iltapalaa ja yhteistä jakamista.

Lapsille järjestetystä hoidosta lastenohjaaja Anne Saarinen.

Yhteyshenkilöt: Rita Kostama rkostama@gmail.com ja Silvia Saukkonen saukkonen.silvia699@gmail.com

Maailmojen messu lokakuussa sunnuntaina 29.10. klo 10 kirkossa

Time: Once a month, on Wednesdays at 6 pm. Place: Jamppa Church Hall, Pihkapolku 2

Aug 30       Nature’s gifts

Sep 27       Journey to the past: Childhood songs & memories

Oct 25        Human rights and global awareness

Nov 29       Christmas handicrafts

Dec 13       Christmas party at Jamppa

The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups! It offers  opportunity to meet and greet people from different cultures and countries. The children’s instructor, Anne Saarinen, is responsible for the child caretaking.  You are welcome to bring treats, souvenirs or other objects meaningful to you to be shared during the evening.

Contact persons: Rita Kostama (rkostama@gmail.com) and Silvia Saukkonen (saukkonen.silvia699@gmail.com).

English Club

Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M-11 A.M Sep 13, Oct 11, Nov  8 and Dec 13. Leader Carol Westerlund.

Naisten keskustelupiiri kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18: 6.9., 4.10., 1.11. Piirissä keskustellaan ja jaetaan asioita luottamuksellisessa ilmapiirissä. Vastuuhenkilönä Tiina Hytönen.

Perjantaisin

Aamukaffet perjantaisin klo 9-11 jatkuvat taas 1.9. Aloitamme hartaushetkellä ja sen jälkeen nautitaan aamupuuro ja kaffet. Mukana on seurakunnan työntekijä.

Jampan käsityöpiiri kokoontuu joka perjantai 1.9. alkaen heti aamukaffien jälkeen klo 10.30. Piirissä tehdään erilaisia käsitöitä lahjoitetuista langoista ja tarvikkeista. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, kaikille löytyy tekemistä ja mukavaa seuraa.

Varkkarinurkka eli varhaisnuorten rento olohuone 1-6 -luokkalaisille perjantaisin klo 16.30–19. Tule tapaamaan kavereita, vain oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Tarjolla on myös pientä syötävää. Aloitamme 15.9.

Jampan alueen pappi

"Haluan olla läsnä siellä, missä alueen ihmiset toimivat ja liikkuvat. Minulle saa soittaa tai lähettää sähköpostia. Nykäise hihasta, kun kohdataan!"

Tarja Seppänen
tarja.seppanen@evl.fi

Seurakuntamestari

Maarit Sahramo
maarit.sahramo@evl.fi

Jampan seurakuntakoti

Jampan seurakuntakoti sijaitsee Jampan ostoskeskuksen yhteydessä osoitteessa Pihkapolku 2. Tiloja voi vuokrata myös ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.
Seurakuntamestari Maarit Sahramo p. 040 836 3399

Lisätietoja ja kartta

Jampan seurakuntakoti on koti, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään. Se on paikka, jossa kynnys on matalalla ja ihminen tavattavissa.  Siellä eri-ikäiset ihmiset kohtaavat toisensa ja saavat voimaa elää arkea Jumalan armon varassa. Siellä saa vain olla tai tulla toimimaan vapaaehtoisena. Uusia ideoita otetaan vastaan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Sinua odotetaan.

Varaa aika diakoniavastaanotolta

Vastaanotolla tilanteestasi keskustellaan kokonaisuutena, liittyipä tilanteeseesi mitä tahansa huolia tai vaikeuksia.

Seurakuntakeskus: Ajanvaraus puhelimitse ma ja to klo 8.30 - 9.30, p. 050 571 1889 tai käymällä diakoniatoimistossa: Kirkkopihan diakoniatoimisto, Kirkkotie 3, avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 8.30–9.30.

Jampan seurakuntakoti:

Puhelimitse ajan voit varata sekä maanantaisin että torstaisin klo 8.30–9.30 p. 050 571 1889. Paikanpäälle voit tulla varaamaan ajan torstaisin klo 8.30–9.30.

Lue lisää millaista tukea seurakunnasta saa perheen arkeen.

Jampan Juttutupa

Järvenpään seurakunnan ja Setlementti Louhelan yhteistyössä järjestämä Jampan Juttutupa on avoinna Jampan Aluetuvalla (Haltianpolku 1) maanantai-iltaisin klo 18-20. Toiminta alkaa ma 4.9. Juttutuvalle voi tulla kuka tahansa viettämään aikaa muiden kanssa, kahvittelemaan ja nauttimaan pientä iltapalaa rennossa ilmapiirissä. Tervetuloa!