Osallistu Jampan alueella

Tapahtumia Jampan seurakuntakodilla

AULAKAHVILA
k
esäperjantaisin klo 9-11 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2.

Lämpimästi tervetuloa aamukahville sekä tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja seurakuntakodin aulaan ja terassille. Aulakahvila on ilmainen ja tarkoitettu kaikenikäisille.

Sunnuntaisin

Jampan pyhäkoulu

Pyhäkoulu lapsille kerran kuussa sunnuntaina (14.1. / 11.2. / 11.3. / 8.4. ja 6.5. peruttu) klo 12 Jampan seurakuntakodissa. Lämpimästi tervetuloa !

Jampan messut

Messun jälkeen yhdessäolo jatkuu kahveilla.

Su 28.1. klo 12 Messu "Armon varassa"

Su 25.2. klo 12 Maailmojen messu / International Service

To 29.3. klo 18 Kiirastorstain ehtoollinen "Teidän puolestanne" (ei kahvitarjoilua)

Su   1.4. klo 12 Pääsiäismessu "Nyt elää Jeesuksemme"

Su 29.4. klo 12 Messu "Rakastakaa toisianne"

Su 27.5. klo 11 Perhemessu, jonka jälkeen keittolounas (1 €/ruokailija)

Keskiviikkoisin

Kansainvälinen olohuone

kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18-20.

31.1. Harrastuksena japanilainen nuorison näytelmätaide ja puvustus, kertomassa Tiia Aisuru Mononen

28.2. Suomalainen Kalevala ja eri maiden kansallistarinat

21.3. Kansainvälinen tanssin ja musiikin ilta

25.3. Valmistetaan yhdessä vappua

30.5. Kevätpicnic

Voit tuoda yhteiseen pöytään maistettavaa, nähtävää, muistoja jaettavaksi.

Olohuone on tarkoitettu kaikenikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille ihmisille, yksinasuville ja perheellisille. Olohuoneessa on mahdollisuus tutustua ihmisiin ja elämään eri maissa. Ohjelmassa on kädentöitä, iltapalaa ja yhteistä jakamista.

Yhteyshenkilöt:
Silvia Saukkonen
saukkonen.silvia699@gmail.com

Rita Kostama
rkostama@gmail.com

Maailmojen messu lokakuussa sunnuntaina 25.2. klo 12 Jampan seurakuntakodissa.

The International Living Room

Time: Once a month, on Wednesdays at 6 pm.
Place: Jamppa Church Hall, Pihkapolku 2

Jan 31       Japanese youth drama and costume art as a hobby - Tiia Aisuru Mononen

Feb 28     Finnish Kalevala and other national epics from around the world

Mar 21     Internation dance and music

Apr 25      Vappu (Mayday) preparations

May 30     Spring picnic

The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups! It offers opportunity to meet and greet people from different cultures and countries. You are welcome to bring treats, souvenirs or other objects meaningful to you to be shared during the evening.

Contact persons:
Silvia Saukkonen
saukkonen.silvia699@gmail.com

Rita Kostama
rkostama@gmail.com

Worlds within Worship (Multicultural Communal Service) in Jamppa, February 25th at 12 am.

English Club

Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M-11 A.M Jan 10, Feb 14, Mar 14, Apr 11 and May 8. Leader Carol Westerlund.

Naisten keskustelupiiri

kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18. Kokoonnumme 10.1., 7.2., 4.4. ja 2.5. Piirissä keskustellaan ja jaetaan asioita luottamuksellisessa ilmapiirissä. Vastuuhenkilönä Tiina Hytönen.

Perjantaisin

Aamukaffet

perjantaisin klo 9-11 jatkuvat taas 12.1. jatkuvat 1.6. asti. Aloitamme pienellä hartaushetkellä ja sen jälkeen nautimme aamupuuron ja kaffet. Tule syömään yhdessä ja kohtaamaan muita.

Aamukaffeilta 18.5. lähetetään Tarja Seppänen eläkkeelle. Lähtöjuhla kirkolla sunnuntaina 20.5. klo 10 messussa ja sen jälkeen kirkkokahveilla.

Jampan käsityöpiiri

kokoontuu joka perjantai 12.1. alkaen heti aamukaffien jälkeen klo 10.30. Piirissä tehdään erilaisia käsitöitä lahjoitetuista langoista ja tarvikkeista. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, kaikille löytyy tekemistä ja mukavaa seuraa.

Varkkarinurkka

eli varhaisnuorten rento olohuone on avoinna perjantaisin Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Toiminta käynnistyy taas perjantaina 12.1.2018 klo 16.30-19. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa.

Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Jampan alueen pappi

"Haluan olla läsnä siellä, missä alueen ihmiset toimivat ja liikkuvat. Minulle saa soittaa tai lähettää sähköpostia. Nykäise hihasta, kun kohdataan!"

Tarja Seppänen
tarja.seppanen@evl.fi

Seurakuntamestari

Maarit Sahramo
maarit.sahramo@evl.fi

Jampan seurakuntakoti

Jampan seurakuntakoti sijaitsee Jampan ostoskeskuksen yhteydessä osoitteessa Pihkapolku 2. Tiloja voi vuokrata myös ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.
Tiedustelut: seurakuntamestari Maarit Sahramo p. 040 836 3399

Lisätietoja ja kartta

Jampan seurakuntakoti on koti, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään. Se on paikka, jossa kynnys on matalalla ja ihminen tavattavissa.  Siellä eri-ikäiset ihmiset kohtaavat toisensa ja saavat voimaa elää arkea Jumalan armon varassa. Siellä saa vain olla tai tulla toimimaan vapaaehtoisena. Uusia ideoita otetaan vastaan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Sinua odotetaan.

Varaa aika diakoniavastaanotolta

Vastaanotolla tilanteestasi keskustellaan kokonaisuutena, liittyipä tilanteeseesi mitä tahansa huolia tai vaikeuksia.

Diakoniatoimisto
Ajanvaraus vastaanotoille jatkuu 8.1.2018. Varaa aika ma ja to klo 8.30-9.30 joko puhelimitse (050 571 1889) tai käymällä diakoniatoimistossa (Sibeliuksenkatu 14 A 14).

Jampan seurakuntakodin diakoniatoimisto
Ajanvaraus vastaanotoille jatkuu 11.1.2018. torstaisin klo 8.30-9.30 joko puhelimitse (050 571 1889) tai käymällä diakoniatoimistossa (Pihkapolku 2).