Osallistu Jampan alueella

Tapahtumia Jampan seurakuntakodilla

AULAKAHVILA
k
esäperjantaisin klo 9-11 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2.

Lämpimästi tervetuloa aamukahville sekä tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja seurakuntakodin aulaan ja terassille. Aulakahvila on ilmainen ja tarkoitettu kaikenikäisille.

Sunnuntaisin

Jampan pyhäkoulu

on ennakkotiedoista poiketen peruuntunut syyskaudelta.

Jampan messut

Messun jälkeen yhdessäolo jatkuu kahveilla.

Su 26.8. klo 12–15 messu ja sen jälkeen kyläjuhla pihalla. Messun teemana on ”Lähimmäinen”. Messussa laulavat Saunakallion koulun oppilaat opettaja Tiina Piiroisen johdolla. Messun jälkeen kyläjuhlassa seurakuntakodin pihalla on tarjolla soppaa, kahvia ja pullaa, yhteislaulua ja yhdessäoloa. Myytävänä käsityöpiirin tuotteita. Tule kokemaan jamppalaisten yhteinen kyläjuhla.

Su 30.9. klo 12 messu ”Enkeleiden kanssa”

Su 28.10. klo 12 messu ”Antakaa toisillenne anteeksi”

Su 25.11. klo 12 messu ”Opeta minulle tie, jota kulkea”

To 6.12. klo 11 Itsenäisyyspäivän perhemessu ”Yhdessä”.  Messun jälkeen keittolounas ja kakkukahvit                  1 €/ruokailija

Joulupäivä Ti 25.12. klo 10 joulukirkko ”Seimen äärellä”

Keskiviikkoisin

Kansainvälinen olohuone

kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18-20.

29.08. Kesämuistoja

26.09. Syksyn satoon tutustumista ja maistelemista

31.10. Lokakuista liikuntaa

28.11. Piparin tuoksua

12.12. Talven taikaa

Voit tuoda yhteiseen pöytään maistettavaa, nähtävää, muistoja jaettavaksi.

Olohuone on tarkoitettu kaiken ikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille, yksinasuville ja perheellisille.

Yhteyshenkilöt:
Silvia Saukkonen
saukkonen.silvia699@gmail.com

Rita Kostama
rkostama@gmail.com

Maailmojen messu lokakuussa sunnuntaina 28.10. klo 10 kirkossa.

The International Living Room

Time: Once a month, on Wednesdays at 6 pm.
Place: Jamppa Church Hall, Pihkapolku 2

Aug 29 Summer memories

Sep 26 Season’s goods and autumn flavors

Oct 31 October in motion

Nov 28 Sweet smell of gingerbread

Dec 12 Winter magic

The living room is open for everyone

The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups! It offers opportunity to meet and greet people from different cultures and countries. You are welcome to bring treats, souvenirs or other objects meaningful to you to be shared during the evening.

Contact persons:
Silvia Saukkonen
saukkonen.silvia699@gmail.com

Rita Kostama
rkostama@gmail.com

International service Worlds within worship on 28 Oct, at 10am in Järvenpää church.

English Club

Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M-11 A.M Sep 12, Oct 10, Nov 14, Dec 12. Leader Carol Westerlund.

Naisten keskustelupiiri

kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18. Kokoonnumme 10.1., 7.2., 4.4. ja 2.5. Piirissä keskustellaan ja jaetaan asioita luottamuksellisessa ilmapiirissä. Vastuuhenkilönä Tiina Hytönen.

Perjantaisin

Aamukaffet

perjantaisin klo 9-11 jatkuvat taas 7.9. Aloitamme pienellä hartaushetkellä ja sen jälkeen nautimme aamupuuron ja kaffet. Tule syömään yhdessä ja kohtaamaan muita. Viimeinen Aamukaffet ennen joulua 14.12.

Jampan käsityöpiiri

kokoontuu joka perjantai 7.9. alkaen heti aamukaffien jälkeen klo 10.30. Piirissä tehdään erilaisia käsitöitä lahjoitetuista langoista ja tarvikkeista. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, kaikille löytyy tekemistä ja mukavaa seuraa.

Varkkarinurkka

eli varhaisnuorten rento olohuone on avoinna perjantaisin Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Toiminta käynnistyy taas perjantaina 7.9.2018 klo 16.30-19. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa.

Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Jamppaviikot 26.8.-29.8.2018
Klikkaa kuva suuremmaksi.

Jampan alueen pappi

Anu Sorjonen
p. 040 538 7141
anu.sorjonen@evl.fi

Seurakuntamestari

Maarit Sahramo
maarit.sahramo@evl.fi

Jampan seurakuntakoti

Jampan seurakuntakoti sijaitsee Jampan ostoskeskuksen yhteydessä osoitteessa Pihkapolku 2. Tiloja voi vuokrata myös ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.
Tiedustelut: seurakuntamestari Maarit Sahramo p. 040 836 3399

Lisätietoja ja kartta

Jampan seurakuntakoti on koti, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään. Se on paikka, jossa kynnys on matalalla ja ihminen tavattavissa.  Siellä eri-ikäiset ihmiset kohtaavat toisensa ja saavat voimaa elää arkea Jumalan armon varassa. Siellä saa vain olla tai tulla toimimaan vapaaehtoisena. Uusia ideoita otetaan vastaan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Sinua odotetaan.

Varaa aika diakoniavastaanotolta

Vastaanotolla tilanteestasi keskustellaan kokonaisuutena, liittyipä tilanteeseesi mitä tahansa huolia tai vaikeuksia. Ajanvaraus puhelimitse ma ja to klo 8.30–9.30, p. 050 571 1889 tai käymällä diakoniatoimistossa:

Kirkkopihan diakoniatoimisto palvelee koko seurakunnan aluetta kesä-, heinä- ja elokuussa.
Kirkkopihan diakoniatoimisto, Kirkkotie 3, avoinna ma ja to klo 8.30–9.30.

Jampan seurakuntakodin diakoniatoimisto on suljettu 1.6.-31.8.2018.
Diakoniavastaanotto Jampassa jatkuu torstaina 6.9.2018. Ajanvaraus joko soittamalla p. 050 571 1889 tai käymällä to klo 9-10.

--> Diakoniatyöntekijä tavattavissa - Lue lisää!