Järvenpään seurakunnan kirpputori

Kirpputori sijaitsee kirkon alakerrassa. Sisäänkäynti on Kansakoulunkadun puolelta.

Avoinna
ti-la klo 10–14
to klo 10–18

Lahjoita - tuotto hyväntekeväisyyteen

Voit lahjoittaa käyttökelpoista tavaraa myytäväksi kirpputorin aukioloaikoina.

Jos haluat lahjoittaa huonekaluja tai muuten isokokoisia tai tilaa vieviä tavaroita, ota yhteys kirpputorille puhelimitse. Torstaisin on kotiinkuljetus- ja noutopalvelu.

Kirpputorin tuotto menee lähetystyölle ja Yhteisvastuukeräykselle. Annamme myös lahjoituksia apua tarvitseville Suomessa yhteistyössä diakoniatoimiston ja kaupungin sosiaalitoimen kanssa.

Kirpputorilta annetaan myös Suomen Punaisen Ristin paikallistoimiston pyynnöstä tavara-apua katastrofitilanteissa. Lisäksi kirpputorilta toimitetaan humanitaarista apua Viroon mm. Viljandin rovastikuntaan, Põltsamaan seurakuntaan ja Ida-Virumaan inkerinsuomalaisten seuralle Jõhvissa.

Tule mukaan vapaaehtoistyöhön

Järvenpään seurakunnan kirpputori on toiminut  vuodesta 1988 alkaen. Toiminnassa on mukana noin 60 vapaaehtoista myyjinä, lajittelijoina ja autonkuljettajina.

Lisätietoja kirpputoritoiminnasta ja vapaaehtoistyöstä antaa
diakoni Seija Heiskanen, p. 050 434 4822.

Kirpputoripalaverit ovat
ma 3.9.   klo 10 Kirkonkulman salissa