Lnak - Isostoimintaa Järvenpään malliin

Järvenpään seurakunnassa isostoimintaa kutsutaan LNAK:ksi. Oikeastaan LNAK on paljon enemmän kuin pelkkää isostoimintaa.

LNAK (lausutaan: 'nakki' tai 'elnak') on lapsi- ja nuorisotyön avustajakoulutus (lausutaan: nuorten seurakuntakoulutus). Itse koulutusta on mahdollista jatkaa jopa neljä vuotta - tämänkin jälkeen toiminnassa voi tietysti olla mukana sitäkin kauemmin osallistujana ja vastuunkantajana niin kauan kuin haluaa.

Lnak antaa valmiuksia toimia avustajana lasten ja nuorten leireillä, rippikouluissa, perheleireillä, kerhonohjaajana ja monissa muissa seurakunnallisissa tehtävissä.

Lnak kokoontuu syys- ja kevätkaudella tiistaisin klo 18 Kirkonmäellä (Kirkkotie). Lnak-iltojen kesto on yleensä n. kaksi tuntia. Koulutukseen liittyy syys- ja kevätkauden aikana yhteensä kaksi viikonloppuleiriä Leiriniemessä, joka on seurakuntamme leirikeskus Keravanjärven rannalla, Mäntsälässä.

--> Voit ilmoittautua mukaan Lnak 2017-2018 -kaudelle netissä

Ajankohtaista! Isos- ja aparihaku kesän tehtäviin alkaa!

Nyt on aika hakea avustajaksi kesän 2018 tehtäviin. Paikkoja on mm. isosille, apareille, yövalvojille ja erilaisille avustajille.

Nyt haettaviin tehtäviin on edellytyksenä vähintään vuoden kestänyt ja hyväksytysti suoritettu Lapsi- ja nuorisotyön avaustajakoulutus. Etusija on järvenpääläisillä tai Järvenpään seurakunnan isostoiminnassa mukanaolevilla.

Hakulomakkeita saa Lnak-koulutuksesta tiistaisin. Hakulomakkeen voi pyytää tarvittaessa suoraan myös nuorisotyöntekijöiltä. Hakulomakkeita on saatavilla myös seurakuntatalolta kirkkoherranvirastosta ja nuorisotoimistosta niiden aukioloaikoina. Halutessasi voit tulostaa lomakkeen myös seuraavien linkkien kautta:

--> Hakulomake-2018-Kesä [pdf]
--> Hakulomake-2018-Kesä [xls]

Hakulomake tulee palauttaa Järvenpään seurakunnan nuorisotoimistoon (Kirkkotie 3) viim. tiistaina 30.1.2018. Huom! Palauta lomake ajoissa! Myöhässä palautettuja lomakkeita käsitellään vain tapauskohtaisesti ja harkinnanvaraisesti.

Muistathan liittää hakemukseesi myös tuore profiilikuvasi.

Isoset muualla

Isosten.net