Lnak - Isostoimintaa Järvenpään malliin

Järvenpään seurakunnassa isostoimintaa kutsutaan LNAK:ksi. Oikeastaan LNAK on paljon enemmän kuin pelkkää isostoimintaa.

Lapsi- ja nuorisotyön avustajakoulutus on Järvenpään seurakunnan isoskoulutus, jota on mahdollista jatkaa jopa neljä vuotta (Lnak I-IV). Koulutus antaa valmiuden toimia avustajana lasten ja nuorten leireillä, perheleireillä, kerhonohjaajana, pyhäkoulun opettajana ja monissa muissa seurakunnallisissa tehtävissä.

Lnak 1 eli aloittavat isoskoulutuslaiset voivat syksyllä valita joko tiistai- tai torstairyhmän klo 18 – n. 20. Ryhmiä luotsaa Simo ja Kaisa.

Lnak 2 ja 3 vuorottelevat tiistai-iltaisin, muutama kerta on yhteinen. Ryhmiä luotsaa Mari ja Maria.

Lnak 4 kokoontuu n kerran kuussa. Nelosia ohjaa Saara ja Julia.

Jokaiselle isoskoulutusvuosikurssille on yksi nimetty leiri. Kaksi leiriä (syyskaudella yksi, kevätkaudella yksi) on ns. avoimia nuortenleirejä, joille molemmille saa osallistua. Jokainen isostoiminnassa mukana oleva käy kuitenkin vähintään kaksi leiriä toimintavuoden aikana.  Leirimaksu jokaiselta leiriltä on 25€, muuten isoskoulutus on ilmainen.

Jos haluat lähteä mukaan isoskoulutukseen, ilmoittaudu tästä:

--> Ilmoittaudu mukaan isostoimintaan ja Lnak 2018-2019 -kaudelle netissä

Isoset muualla