Lnak 1

Lnak 1 ("nakkiykkönen") antaa perusvalmiudet mm. rippikoulun ryhmänohjaajan (isosen), pyhäkoulunohjaajan, kerhonohjaajan ja diakonia-avustajan tehtäviin Järvenpään seurakunnassa.

Lnak 1 kestää vuoden sisältäen

• viikoittaisia kokoontumisia (tiistaisin klo 18-20 seurakuntasalissa),
  • kaksi viikonlopun koulutusleiriä keväällä (tammi- ja maaliskuussa) sekä
  • erilaisia nuoren seurakunnan tapahtumia.

Koulutuksen kokonaiskesto on 100 tuntia. Koulutuksesta saa todistuksen.

Lnak1/2017-2018 koulutusmaksu on 50 €.

Tervetuloa nakkiykköseksi!

Ajankohtaista! Isos- ja aparihaku kesän tehtäviin alkaa!

Nyt on aika hakea avustajaksi kesän 2018 tehtäviin. Paikkoja on mm. isosille, apareille, yövalvojille ja erilaisille avustajille.

Nyt haettaviin tehtäviin on edellytyksenä vähintään vuoden kestänyt ja hyväksytysti suoritettu Lapsi- ja nuorisotyön avaustajakoulutus. Etusija on järvenpääläisillä tai Järvenpään seurakunnan isostoiminnassa mukanaolevilla.

Hakulomakkeita saa Lnak-koulutuksesta tiistaisin. Hakulomakkeen voi pyytää tarvittaessa suoraan myös nuorisotyöntekijöiltä. Hakulomakkeita on saatavilla myös seurakuntatalolta kirkkoherranvirastosta ja nuorisotoimistosta niiden aukioloaikoina. Halutessasi voit tulostaa lomakkeen myös seuraavien linkkien kautta:

--> Hakulomake-2018-Kesä [pdf]
--> Hakulomake-2018-Kesä [xls]

Hakulomake tulee palauttaa Järvenpään seurakunnan nuorisotoimistoon (Kirkkotie 3) viim. tiistaina 30.1.2018. Huom! Palauta lomake ajoissa! Myöhässä palautettuja lomakkeita käsitellään vain tapauskohtaisesti ja harkinnanvaraisesti.

Muistathan liittää hakemukseesi myös tuore profiilikuvasi.

Ohjelmassa seuraavaksi

KEVÄT 2018

Ti 9.1. klo 18.00-19.30
Betonimessu ja kirkkomehut
Kirkko (Kirkkotie 4)

Ti 16.1. klo 18.00-20.00
Lnak: Diakonia- ja vapaaehtoistoiminta 1
Seurakuntasali (Kirkkotie 1)

Pe-Su 19.-21.1.
Lnak 1 -leiri Leiriniemessä (tarkempaa tietoa tulossa)

Ti 23.1. klo 18.00-20.00
Lnak: Diakonia ja vapaaehtoistoiminta 2
Seurakuntasali (kirkkotie 1)

Ti 30.1. klo 13.00-21.00 välisellä ajalla
Lnak: Haastattelut (30 min.) erillisen aikataulun mukaisesti.
Lisätietoja tulossa.
Huom! Muista palauttaa kesä 2018 -isoshakulomakkeesi,
TÄNÄÄN, jos olet mukana haussa.

Lnak 1 -leiri tammikuussa 2018

Lnak 1/2017-2018 -ryhmän ensimmäinen isoskoulutusleiri on 19.-21.1.2018 Leiriniemessä, Mäntsälän Keravanjärvellä. Leiri keskittyy erityisesti isosen toimintaan lasten ja varhaisnuorten leireillä. Jos et vielä ole ilmoittautunut, tee se mahdollisimman pian Minnalle tai Östelle.

--> Lue leiri-info, tulosta ja täytä leiriin liittyvä turvatietolomake sekä palauta lnak-kouluttajille.

Lnak 1 -koulutukseen liittyviin kysymyksiin vastaa

Simo Horttanainen

simo.horttanainen@evl.fi

Lnak 1 - ohjaajat

Eero Halonen, Oiva Kumpulainen, Anni Laakkonen, Sonja Pirnes, Ella Ruokolainen, Roosa Ruokolainen ja Ville Wächter.