Lnak 2 on jatkokurssi rippikoulun ryhmänohjaajan (isosen), pyhäkoulun-opettajan, kerhonohjaajan ja diakonia-avustajan tehtäviin Järvenpään seurakunnassa. Samalla koulutus pätevöittää Lnak-ryhmänohjaajan tehtäviin.

Koulutus sisältää raamattuopetusta, ryhmätyön teoriaa ja käytännön harjoittelua kristinuskon eri teemoista, ryhmänohjaajakoulutuksen syventävän osan sekä monipuolista osallistumista ja vastuunkantamista Järvenpään seurakunnan toiminnassa.

Koulutus kestää vuoden koostuen viikoittaisista kokoontumisista kahdesta koulutusleiristä sekä erilaisista nuoren seurakunnan tapahtumista. Koulutuksen kokonaiskesto on 70 tuntia. Koulutuksesta saa todistuksen. Lnak 2/2017-2018 koulutusmaksu on 50 €. Järvenpään seurakunta lähettää laskun marraskuussa.

Tervetuloa nakkikakkoseksi!

Ajankohtaista! Isos- ja aparihaku kesän tehtäviin alkaa!

Nyt on aika hakea avustajaksi kesän 2018 tehtäviin. Paikkoja on mm. isosille, apareille, yövalvojille ja erilaisille avustajille.

Nyt haettaviin tehtäviin on edellytyksenä vähintään vuoden kestänyt ja hyväksytysti suoritettu Lapsi- ja nuorisotyön avaustajakoulutus. Etusija on järvenpääläisillä tai Järvenpään seurakunnan isostoiminnassa mukanaolevilla.

Hakulomakkeita saa Lnak-koulutuksesta tiistaisin. Hakulomakkeen voi pyytää tarvittaessa suoraan myös nuorisotyöntekijöiltä. Hakulomakkeita on saatavilla myös seurakuntatalolta kirkkoherranvirastosta ja nuorisotoimistosta niiden aukioloaikoina. Halutessasi voit tulostaa lomakkeen myös seuraavien linkkien kautta:

--> Hakulomake-2018-Kesä [pdf]
--> Hakulomake-2018-Kesä [xls]

Hakulomake tulee palauttaa Järvenpään seurakunnan nuorisotoimistoon (Kirkkotie 3) viim. tiistaina 30.1.2018. Huom! Palauta lomake ajoissa! Myöhässä palautettuja lomakkeita käsitellään vain tapauskohtaisesti ja harkinnanvaraisesti.

Muistathan liittää hakemukseesi myös tuore profiilikuvasi.

Ohjelmassa seuraavaksi

Ohjelmatietoja ei tällä hetkellä saatavilla.

Lnak 2/2016-2017 syyskauden avausleirillä 9.-11.9.2016 Leiriniemessä.

Lnak 2/2017-2018 -koulutukseen liittyviin kysymyksiin vastaa

Mari Kaarlenkaski

mari.kaarlenkaski@evl.fi

Ohjaajat

Lnak 2/2017-2018 -koulutuksen ohjaajia ei ole vielä valittu, mutta julkaistaan syyskauden alussa tässä.

Tulosta tästä tarvittaessa!

--> Lnak 2/2017-2018 - syksyn ohjelma (ei vielä julkaistu)
--> Lomake: Lnak-maksuvapautushakemus