Lnak 3

Lnak 3 on jatkokurssi rippikoulun ryhmänohjaajan (isosen), pyhäkoulunopettajan, kerhonohjaajan ja diakonia-avustajan tehtäviin Järvenpään seurakunnassa.

Koulutuksen pääpaino on Nuiskussa eli Nuorten ihmissuhdekurssissa. Sen lisäksi koulutuksen aikana hiotaan isostaitoja sekä osallistutaan ja kannetaan vastuuta eri tavoin Järvenpään seurakunnan toiminnassa.

Koulutus kestää vuoden koostuen viikoittaisista kokoontumisista (lähinnä tiistaisin klo 18 -20 – muutokset mahdollisia!) ja viikonlopun koulutusleireistä, Ensiapu-kurssista (EA1) sekä erilaisista nuoren seurakunnan tapahtumista. Koulutuksen kokonaiskesto on 70 tuntia. Koulutuksesta saa todistuksen.

Tervetuloa nakkikolmoseksi!

Ajankohtaista! Isos- ja aparihaku kesän tehtäviin alkaa!

Nyt on aika hakea avustajaksi kesän 2018 tehtäviin. Paikkoja on mm. isosille, apareille, yövalvojille ja erilaisille avustajille.

Nyt haettaviin tehtäviin on edellytyksenä vähintään vuoden kestänyt ja hyväksytysti suoritettu Lapsi- ja nuorisotyön avaustajakoulutus. Etusija on järvenpääläisillä tai Järvenpään seurakunnan isostoiminnassa mukanaolevilla.

Hakulomakkeita saa Lnak-koulutuksesta tiistaisin. Hakulomakkeen voi pyytää tarvittaessa suoraan myös nuorisotyöntekijöiltä. Hakulomakkeita on saatavilla myös seurakuntatalolta kirkkoherranvirastosta ja nuorisotoimistosta niiden aukioloaikoina. Halutessasi voit tulostaa lomakkeen myös seuraavien linkkien kautta:

--> Hakulomake-2018-Kesä [pdf]
--> Hakulomake-2018-Kesä [xls]

Hakulomake tulee palauttaa Järvenpään seurakunnan nuorisotoimistoon (Kirkkotie 3) viim. tiistaina 30.1.2018. Huom! Palauta lomake ajoissa! Myöhässä palautettuja lomakkeita käsitellään vain tapauskohtaisesti ja harkinnanvaraisesti.

Muistathan liittää hakemukseesi myös tuoreen profiilikuvasi.

Ohjelmassa seuraavaksi

Ohjelmatietoja ei tällä hetkellä saatavilla.

Lnak 3/2017-2018 -koulutukseen liittyviin kysymyksiin vastaa

Kaisa Kalinen

kaisa.kalinen@evl.fi

Ohjaajat

Lnak 3/2017-2018 -koulutuksen ohjaajia ei ole vielä valittua, mutta nimet julkaistaan tässä syyskauden alussa.