Rippikoulu

Rippikoulu on eräänlainen matka siihen uskoon, johon sinut on kastettu. Jos sinua ei ole kastettu, voidaan sinut kastaa rippikoulusi yhteydessä, ennen konfirmaatiota. Rippikoulussa tutustut myös itseesi, omaan elämääsi ja omiin ajatuksiisi. Opit tuntemaan uusia ihmisiä ja saat uusia kavereita ja valtavasti muistoja.

Syyslomarippikoulu 2018!

Syksyllä 2018 järjestetään rippikoulu, johon on mahdollista osallistua sekä 2003 että 2004 -vuosina syntyneet.

- la 29. - su 30.09.2018 Ennakkoviikonloppu Leiriniemen leirikeskuksessa Mäntsälässä

- la 13.10.- la 20.10.2018 Leirijakso Vuokatinrannassa

- su 6.1.2019 klo 13 Konfirmaatio Järvenpään kirkossa

Lisäksi tapaamisia Kirkonmäellä Järvenpäässä, joista ilmoitetaan lähemmin.

Leirijaksolla hyödynnetään muutaman kerran Vuokatin mahtavia harrastusmahdollisuuksia. Harrastusohjelma sovitaan yhteisesti ryhmän kesken ennen leirijaksoa. Harrastusten maksut eivät kuulu leirihintaan ja niiden kokonaissumma riippuu ryhmän kesken valitusta ohjelmasta. Harrastusmahdollisuuksista ja niiden hinnoista on saatavilla tietoa Vuokatin nettisivuilta www.vuokatti.fi.

Liikunnallisten harrasteiden aikana on mahdollisuus myös muuhun ohjelmaan.

Rippikoulu majoittuu Vuokatinrannan kurssikeskuksessa.

Lisätietoja majoituspaikasta: www.vuokatinranta.fi.

Rippikoulun hinta on153 €.

Hakeminen mukaan ryhmään:

11.6.–10.8.2018 verkossa tästä linkistä:

Hakulomake syyslomarippikouluun aukeaa 11.6.

Rippikoulun paikan vahvistaminen ilmoitetaan hakijoille elokuun loppuun mennessä. Rippikouluun pääsevät arvotaan, jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja.

James Cox
rippikoulutyöstä vastaava pappi
etunimi.sukunimi@evl.fi
Vastaa rippikouluihin liittyviin kysymyksiin keskitetysti.

Mari Kaarlenkaski
etunimi.sukunimi@evl.fi