Konfirmaatioharjoitus ja konfirmaatio - päivittyvää tietoa

Perjantaina 16.6. klo 14 Järvenpään kirkossa meillä on konfirmaatioharjoitukset, joiden aluksi otetaan heti konfirmaatioryhmäkuva valkoiset albat päällä. Ryhmäkuvan ottaa valokuvaaja Juha Vääräkangas. Paikalle kannattaa tulla ajoissa paikalle - suoraan kirkkoon sisälle ja kirkon kellariin. Alboja voi halutessaan tulla sovittelemaan jo klo 13.45.

Vinkki 1
Jos käytät korkeakorkoisia kenkiä konfirmaatiossa - jos mahdollista - ne kannattaa ottaa mukaan jo harjoituksiin niin saamme soviteltua heti oikeanpituisen alban.

Vinkki 2
Pue harjoituksiin ja konfirmaatioon vaalea, yksivärinen paita ja housut, joissa ei ole mitään tekstejä. Raidat ja tekstit näkyvät helposti alban läpi mm. valokuvauksessa.

Vinkki 3
Kannattaa syödä ja juoda hyvin sekä harjoituksiin että konfirmaation lähtiessä niin jaksaa eikä tule huono olo.

Harjoituksiin on varattu aikaa kaksi tuntia, mutta on hyvin mahdollista, että selviämme jo 1,5 tunnissa.

Yksityis- tai kaveririppikuvauksissa on mahdollista halutessaan käydä konfirmaatiopäivänä sunnuntaina 18.6 klo 11-12.30 välisenä aikana ilman ajanvarausta.  Kuvauspaikka on todennäköisesti kirkossa lasten kappelissa, mutta varmistuu huomenna konfirmaatioharjoituksissa. Kuvaus itsessään on maksuton, mutta haluamiansa kuvia voi maksullisesti tilata valokuvaajalta nettigallerian kautta (tunnukset ja salasanat annetaan kuvauksessa ja/tai todistustenjaon yhteydessä sunnuntaina). Sama valokuvaaja ottaa kuvia myös konfirmaatiossa.

--> Linkki kuvaajan tiedotteeseen

Rippikoulun jälkeinen toiminta

Rippikoulun jälkeen järjestettävästä nuorten toiminnasta lähetetään kirje kotiin työntekijöiden yhteystiedoilla. Seurakunnan järjestämät jatkotapaamiset pidetään aina seurakunnan tiloissa.

Konfirmaatioharjoitus ja yhteisvalokuva

Pian leirijakson jälkeen pidämme konfirmaatioharjoituksen perjantaina 16.6. klo 14-16 Järvenpään kirkossa (Kirkkotie 4). Tähän osallistuminen on erittäin tärkeä! Samassa yhteydessä valokuvaaja Juha Vääräkangas ottaa rippikouluryhmästämme kuvan.

Konfirmaatio ja yksityiskuvamahdollisuus

Konfirmaatio on sunnuntaina 18.6. klo 13.00 Järvenpään kirkossa. Konfirmoitavat nuoret saapuvat paikalle viimeistään klo 12.00.

Yksityiskuvamahdollisuus on klo 11 alkaen myöhemmin ilmoitettavassa paikassa Kirkonmäellä. Kuvaus on maksuton eikä edellytä kuvien tilaamista. Valokuvaaja antaa jokaiselle koodin, jolla pääsee selaamaan omia kuvia netissä ja päättämään, mitkä kuvat haluaa itselleen lunastaa. Valokuvaaja ottaa kuvia myös konfirmaatiossa. Myös näitä voi halutessaan tilata netin kautta jälkikäteen.

Kummit

Toivomme, että jokaiselle nuorelle tulee kummi tai joku muu läheinen siunaamaan häntä konfirmaatiossa. Kummin pitäisi olla kirkon etuosassa klo 12.40 ohjeistusta varten.

Rippikoulunohjaajat Riiho 1-2017