Aikuiset

Aikuisuus sisältää monenlaisia elämäntilanteita ja vaiheita. Meitä on myös erilaisia persoonia. Se on seurakunnan vahvuus ja rikkaus. Toivomme että voisit tulla mukaan omana itsenäsi - sellaisena kuin olet. Halutessasi voit antaa lahjasi ja osaamisesi yhteiseen käyttöön vapaaehtoistehtävissä.

Seurakunta on yhteisö, jossa voi kasvaa henkisesti ja hengellisesti - yhdessä ja yksin.
 
Tervetuloa - Sinua odotetaan!

 

 

Retki Vivamon Raamattukylään torstaina 15.6.

Tule mukaan retkelle Vivamon Raamattukylään 15.6.!

Retkelle lähdetään bussilla klo 9 kirkon yläparkkipaikalta. Vivamoon saavuttaessa on mahdollisuus osallistua Järvenpään seurakunnan rippileiriryhmän jumalanpalvelukseen Särkyneen sydämen kirkossa klo 10.30. Lounas syödään klo 11-12, jonka jälkeen on omaa aikaa Vivamon puutarhassa tai kirjamyymälässä.  Paavalin salaisuus –näytelmä alkaa klo 13.  Takaisin Järvenpäässä olemme n. 16.30.

Retken hinta on aikuisilta 25 € ja lapsilta (4-12v) 10 €, sisältäen näytelmän, lounaan ja kuljetukset.

Ilmoittaudu viimeistään 29.5. Pauliina Nurmiselle pauliina.nurminen@evl.fi  tai 050 577 4450.

Vivamon Raamattukylä on Raamatun kertomusten esittämiseen erikoistunut teatteri Lohjalla, Kansan Raamattuseuran toimintakeskuksessa Vivamossa. Esitykset sijoittuvat Vivamon puutarhaan ja toteutetaan kävelyteatterina.

 

Rukous- ja raamattupiirit

Rukous- ja raamattupiirejä toimii useita eri puolilla Järvenpäätä. Ryhmiä on myös erikseen miehille ja naisille. Piireissä luetaan Raamattua, keskustellaan, lauletaan ja rukoillaan. Katso lisää osiosta Raamattua ja rukousta.

 

Torstailounas

Kaikille avoin keittolounas on tarjolla kerran kuussa torstaisin 4.5. klo 11-12.30 seurakuntasalissa, Kirkkotie 1. Lounaan maksu on vapaaehtoinen.

Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoillla kohdataan kerran kuukaudessa Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6), vuorokuukausina perjantaisin klo 18-21 ja lauantaisin klo 17-20. Perjantaisin paikalle voi tulla jo 17.30

perjantai 5.5. klo 18 Syyllisyys ja häpeä, vankilapastori Miika Hynninen

Jatkot on työikäisten oma juttu. Illoissa keskustellaan, lauletaan, rukoillaan ja syödään iltapalaa. Ideana on, että jokainen voisi olla tuomassa oman panoksensa yhteiseen toimintaan.

Jatkot pyrkii olemaan yhteisöllistä kaikille avointa toimintaa, jossa osallistujat voivat jakaa elämäänsä, saada voimaa ja iloa arkeensa, tutustua uusiin ihmisiin sekä viettää aikaa yhdessä.

Kokoontumiset ovat noin kerran kuussa perjantaisin Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6, Järvenpää). Eri-ikäisille lapsille on omaa toimintaa.

Tule saamaan voimaa ja iloa arkeesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja miettimään ja pohtimaan omaa elämää suhteessa Jumalaan.

 

 

Naisten kahvila

Naisten kahvilan illoissa kuullaan vierailijoiden alustuksia ajankohtaisista tai ikuisista kysymyksistä, nautitaan musiikista ja yhdessäolosta. Ilta alkaa klo 18, kevyt iltapala tarjoillaan klo 17.30 (vapaaehtoinen maksu). Kahvilaillat järjestetään seurakuntasalissa kerran kuussa torstaisin.

Seuraava Naisten kahvila syyskuussa 2017.

 

Miesten ilta

Mies, tule viettämään yhteistä iltaa ja keskustelemaan elämän avoimista kysymyksistä rehdissä ilmapiirissä kahvin kera, perjantaisin klo 18-21 Vanhankirkon salissa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.

19.5. Miesten kevätmessu Elävän veden kappelissa, pastori Petri Repo. Messun jälkeen juodaan kahvit Kirkonkulman salissa.

 

Exitin konsertti 21.5.

Kristillistä rockia soittava Exit-yhtyeen konsertti kirkossa sunnuntaina 21.5. klo 18

 

Aikuinen usko -ryhmä

Uskon ja elämän kysymyksistä kiinnostuneille etsijöille ja kyselijöille. Ryhmiä perustetaan lisää kiinnostuksen mukaan. Tiedustelut: Pauliina Nurminen 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi
 

Lähetyksen työpaja

on sinulle, joka haluat olla mukana lähetystyössä käsillä tehden. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä! Työpaja kokoontuu seurakuntatalon alakerrassa joka toinen maanantai klo 18. Viimeinen työpaja 8.5.

 

Siioninvirsiseurat

Seuroissa lauletaan yhdessä Siionin virsiä ja kuullaan seurapuhujia. Siioninvirsiseuroja vietetään kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 18 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

14.5.

 

Sanasta iloa -iltapäivä

Kansanlähetyksen iltapäivää vietetään kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 15 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2.

14.5. Puhujana Jari Araneva

 

Merimieskirkkopiiri

Tule mukaan toimintaan!

Merimieskirkko on kaikkien suomalaisten kohtaamispaikka ulkomailla: www.merimieskirkko.fi

 

Rauhanyhdistyksen seurat

Seurat Rauhanyhdistyksellä sunnuntaisin klo 16, Uudenmaantie 13
(28.5. ei seuroja)

Seuroja voi kuunnella internetissä osoitteessa www.jarvenpaanrauhanyhdistys.fi

Henkireikä-ilta 12.3.

Henkireikä on hyvän musiikin ja rennon ilmapiirin ilta kaikenikäisille. Tule nauttimaan musiikista ja viettämään mukavaa iltaa. Henkireikä-illassa on lastenhoito. Lue lisää Henkireikä-iltojen omalta sivulta.

Aikuisia Jampan seurakuntakodilla.
Näpsäkkäät näpit kutomassa.
Näpsäkkäät näpit kutomassa

Näpsäkkäät näpit

tiistaisin klo 12–16 Vanhankirkon salissa. Teemme käsitöitä vähäosaisten auttamiseksi eri kohteissa. Päivähartaus klo 13.

 

 

Puutyökerho

tiistaisin klo 15 ja keskiviikkoisin klo 16 Kirkonkulman puutyötiloissa, Kansakoulunkatu 13.  Voit tehdä puutöitä omista materiaaleista mukavassa seurassa ja saat opastusta koneiden käyttöön.

 

Gospel-lattarit 

Tule tanssimaan gospel-lattareita latinogospelin tahtiin! Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Ohjaajana on Minttu Kullström/Johanna Cox, osallistumismaksu 4€/kerta.

Kevään tunneilla ei ole lastenhoitoa.   

Viimeinen kerta 4.5.2017.                                                  

Lisätiedot: pauliina.nurminen@evl.fi tai 050 577 4450.

 

Lentopallovuorot

Lentopallovuoroja on kaikille avoimia, eläkeläisile, naisille ja työikäisille. Tule pelaamaan ja liikkumaan! Vuorot löydät myös tapahtumakalenterista.

naisille maanantaisin klo 19.15
kaikille avoin tiistaisin klo 9.30
eläkeläisille keskiviikkoisin klo 10
työikäisille keskiviikkoisin klo 19
kaikille avoin torstaisin klo 16.30
eläkeläisille perjantaisin klo 9.30
kaikille avoin lauantaisin klo 13.30

Seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 1 (käynti Yhteiskoulun puoleisesta päädystä)

 

Isovanhemmuuden huolet ja ilot -ryhmä isovanhemmille syksyllä 2017

Tule keskustelemaan isovanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä yhdessä toisten isovanhempien kanssa. Lastenlapset tuovat elämään iloa, mutta toisinaan myös huolta. Suhteet lapsiin ja lastenlapsiin herättävät myös monenlaisia tunteita. Kuinka rakentaa hyvät suhteet lapsiin ja lastenlapsiin? Kuinka isovanhempi itse jaksaa? Näistä  ja muista aiheista keskustellaan isoisä ja perheneuvoja Matti Särkän johdolla.

11.9, 25.9, 9.10, 23.10, 6.11, 20.11 klo 18-19.30
Kirkonkulman 3 krs. huone: Violetti.
Ryhmään mahtuu 8 keskustelijaa.

Ilmoittautumiset: kirkkoherranvirasto p. 09271941