Henkireikä

Henkireikä on matalan kynnyksen, hyvän musiikin ja rennon ilmapiirin ilta kaikenikäisille. Suositttuja Henkireikä-iltoja järjestetään muutaman kerran vuodessa. Artistivieraat kertovat elämästään ja uskostaan. Tule sinäkin!

Seuraavat Henkireikä-illat

Seuraava Henkireikä-ilta on sunnuntaina 8.10.2017 klo 17 Järvenpään kirkossa. Artistivieraana laulaja ja biisintekijä Mirkka Paajanen. Mirkka on monien kotimaisten suurten tähtien taustalaulaja, nyt myös oman debyyttilevyn ”Että muistaisit saman” julkaissut. Lisäksi illassa on vieraana 2016 vuoden pakolaisnaiseksi valittu Rita Kostama. Tietoa myös Joulun lapsi –keräyksestä.  Tervetuloa hyvän musiikin ja rennon ilmapiirin iltaan! Lastenhoito järjestetty.

Lastenhoito

Lasten kappelissa toimii lastenhoito Henkireikäiltoina. Lastenhoitajina on seurakunnan isosia. Tervetuloa pienet ja isot lapset!