Parisuhde paremmaksi

”Ensimmäinen parisuhdekurssi oli mullistava kokemus, miten paljon hyvää yksi viikonloppu tuokaan. Lähdimme mukaan vapaaehtoistyöhön, koska haluamme jakaa oivalluksiamme ja uskomme vertaistukeen. Meitä kiehtovat ihmisten välinen vuorovaikutus ja suhteen kehittäminen. Riidatkin johtuu usein huonosta kommunikaatiosta. Parisuhteessa vuorovaikutus merkitsee valtavasti; siinä voi loputtomasti kehittyä.”

Marja Vepsä-Taipale ja Marko Taipale

Parisuhde myötätuuleen!

Myötäelämällä rakentavaan vuorovaikutukseen parisuhdekurssi 21.–23.4.2017 Laurilan seurakuntakodissa, Riihitie 2, Järvenpää

Mistä tunteet kertovat? Mitä tarvitsen? Mitä on myötäeläminen? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Myötäelämällä rakentavaan vuorovaikutukseen -kurssilla 21.-23.4.2017. Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille pareille.

Rakentavan vuorovaikutuksen mallissa on aineksia monista parisuhdetyön muodoista, mutta keskeisesti se nojaa dialogisuuteen ja myötäelämisen taitoon (NVC). Myötäelämisen taidolla viitataan kykyyn olla myötäelävä sekä puolisolle että itselle.

Kurssi alkaa perjantaina noin klo 16.30 yhteisellä päivällisellä, lauantaina työskentelemme noin klo 9-20 välisen ajan ja sunnuntaina noin klo 9.30–15. Tarkempi kurssiohjelma lähetetään osallistujille huhtikuun alussa. Kurssille ei voi ottaa mukaan lapsia.

Kurssihinta, joka sisältää kurssimateriaalin ja ateriat, on Järvenpään seurakunnan jäseniltä 120 €/pariskunta ja ei-jäseniltä tai muualta tulevilta 150 €/ pariskunta. Kurssimaksuun sisältyy kirja Myötäelämällä rakentavaan vuorovaikutukseen, joka lähetetään kullekin osallistujaparille etukäteen. Yöpymisen parit järjestävät itse.

Kurssin ohjaajapareina ovat Liisa ja Pertti Puronen Tampereelta sekä Marja Vepsä-Taipale ja Marko Taipale Järvenpäästä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: p. 050 577 4450, pauliina.nurminen(ät)evl.fi

Sydän hiekalla