Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään, uidaan ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

Perheiden retkipäivä Leiriniemeen pe 23.2.2018

 

Retkellä ulkoillaan, askarrellaan ja pelaillaan yhdessä. Leiriniemessä tarjotaan lounas ja välipala. Lähtö klo 9 kirkon yläparkkipaikalta ja paluu noin klo 15.30.

Ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle tammikuussa. Retken hinta 6 € / aikuinen ja 3 € / lapsi, alle 2-vuotiaat maksutta.

 

Hiihtoloman leiri perheille Rautavaaran Metsäkartanossa 18.2.-23.2.2018

 

Leirillä ulkoillaan, lasketaan pulkkamäkeä, paistetaan nuotiomakkaraa ja vietetään mukavia iltoja pelaillen ja leikkien. Leirin aikana tehdään kaksi vapaaehtoista retkeä. Ainakin toinen retkistä suuntautuu Vuokattiin, jossa on mahdollisuus lasketella, hiihtää, käydä kylpylässä tai Angry Birds superparkissa omakustanteisesti.

Leirin ohjelma sopii parhaiten perheille, joissa on yli 5 -vuotiaita lapsia. Ensikertalaiset ovat etusijalla. Leiripaikat vahvistetaan joulukuussa.

 

Leirimaksu sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kuljetukset. Hinta  235 € (Järvenpään seurakunnan jäsenet) ja 285 € (muut). 0-4 -vuotiaat maksutta. Maksuvapautusta tai huojennusta voi anoa diakoniatoimiston kautta. Mahdollisuus maksaa osissa ennen leirin alkua.

Lisätietoja anu.sorjonen(at)evl.fi tai 040 538 7141.

Ilmoittautumislomake

 

 

Musaleikki