Earth Hour

Earth Hour Elävän veden kappeli

Earth Hour -ilmastotempaus lauantai-iltana Elävän veden kappelissa.

Järvenpään kaupunki, Järvenpään evankelis-luterilainen seurakunta ja Helsingin ortodoksinen seurakunta järjestävät jo perinteeksi muodostuneen WWF:n Earth Hour -ilmastotempauksen yhteydessä tapahtuman Järvenpäässä Elävän veden kappelissa (Kansakoulunkatu 13) lauantaina 25.3.2017 klo 20.30-21.30.

Tilaisuutta varten kappeli valaistaan kynttilöin. Järvenpään ympäristöyhdistyksen esittely on kappelin eteisaulassa. Noin tunnin kestävä ohjelmaosuus alkaa kello 20.30 WWF:n Earth Hour -aiheisella videolla. Seurakunnan tervehdyksen jälkeen kaupungin terveiset tuo Järvenpään kaupunkikehityslautakunnan puheenjohtaja Kaisa Saarikorpi. Varsinaisen tapahtumapuheen pitää professori Jyri Seppälä aiheesta "Omilla valinnoilla on merkitystä". Tapahtumaa jaksottavat musiikki ja rukous.

Järvenpään kirkko

Tervetuloa messuun!

Järvenpään kirkko

Kirkkopyhäkoulu

Tervetuloa lasten omaan kirkkohetkeen!

Jampan seurakuntakoti

Worlds within Worship/Maailmojen messu

Maailmojen messu yhteistyössä Keravan seurakunnan kanssa/ Worlds within Worship in co-operation with Kerava parish