Miesten ilta

Vanhakirkko

Raamattu avautuu bibliodraaman avulla

Bibliodraama - ovi Raamattuun, pastori Kerstin Kask Tallinnan Teologisesta instituutista

Huom! Illan ohjelma alkaa poikkeuksellisesti jo 17.00 ja kahvitarjoilu ennen sitä klo 16.30.

Miesten illassa keskustellaan elämän avoimista kysymyksistä, rehdissä ilmapiirissä. Tervetuloa mukaan kaikenikäiset miehet!

Bibliodraama on yhdessä eläytymistä Raamatun kertomuksen tulkintaan. Perjantai-illan aikana osa miehistä saa elää hetken Tuhlaajapojan tarinassa.
Draaman ohjaaja, Kerstin Kask, on Viron luterilaisen kirkon pastori. Kask vastaa Viron kirkon pappien työntekijöiden täydennyskoulutuksesta.

"Bibliodraaman metodin osaaminen antaa minulle lisätyökalun ja mahdollisuuden opettaa Raamattua eri tavoilla", Kerstin Kask kertoo.

Kerstin Kask valmistuu toukokuussa vuoden opintojen jälkeen bibliodraamaohjaajaksi Järvenpään seurakuntaopistosta.

Lentopallo: Kaikille avoin vuoro

Lentopalloa: kaikille avoin vuoro

Vanhakirkko

Näpsäkkäät Näpit

Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa.

Nummenkylän kerhotupa

Nummenkylän eläkeläiskerho

Tule iltapäiväkahville tapaamaan toisia eläkeläisiä, keskustelemaan, kiittämään Jumalaa ja rukoilemaan.