Kirkon lähetyspiiri

Kirkonkulma

Näkökulmia lähetykseen - tule paikan päälle kuulemaan ja keskustelemaan

Teemana Tasaus-keräys

Ääni ilman oikeutta?
Naiset tietävät elämästä konfliktien keskellä, mutta rauhanprosesseissa heitä ei haluta kuulla.
Naiset ja lapset ovat usein konfliktien suurimpia kärsijöitä. Heihin kohdistuu erityisiä uhkia, kuten seksuaalista väkivaltaa. Silti naiset pääsevät vain harvoin osallistumaan rauhanrakennukseen ja yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.
Naisilla on paljon annettavaa rauhan ja sovinnon työhön naapurustossa, kyläyhteisöissä sekä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Kun myös naiset osallistuvat rauhanprosesseihin, on tutkitusti 35 prosenttia todennäköisempää, että saavutettu rauhansopimus on kestävä.

Vapaaehtoisten ohjattu vertaisryhmä

Keskustelemme vapaaehtoistoimintaan liittyvistä kokemuksista ja tilanteista sekä hengellisyyden merkityksestä arjessa.

Laurilan seurakuntakoti

Raamattu- ja rukouspiiri

Tule tutkimaan Raamattua yhdessä!

Kesälentopalloa

Kesätorstaisin lentopalloa liikuntahallissa