Kansainvälinen olohuone

Jampan seurakuntakoti

Olohuone on tarkoitettu kaiken ikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille ihmisille, yksinasuville ja perheellisille.
The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups!

Ihmisoikeudet ja kansainvälinen vastuu / Human rights and global awareness

Voit tuoda yhteiseen pöytään maistettavaa, nähtävää, muistoja jaettavaksi.
Olohuoneessa on mahdollisuus tutustua ihmisiin ja elämään eri maissa. Ohjelmassa on kädentöitä, iltapalaa ja yhteistä jakamista.
Lapsille järjestetystä hoidosta vastaa lastenohjaaja Anne Saarinen.
Yhteyshenkilöt: Rita Kostama rkostama@gmail.com ja Silvia Saukkonen saukkonen.silvia699@gmail.com

The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups! It offers opportunity to meet and greet people from different cultures and countries. The children's instructor, Anne Saarinen, is responsible for the child caretaking. You are welcome to bring treats, souvenirs or other objects meaningful to you to be shared during the evening.
Contact persons: Rita Kostama (rkostama@gmail.com) and Silvia Saukkonen (saukkonen.silvia699@gmail.com).

Kirkonkulma

Torstaituokio

Perhekerho, jossa aluksi yhteinen kirkkohetki Elävän veden kappelissa. Nuortentilassa kahvit ja toimintatuokio.

Haarajoen kerhohuone

Tapaamistupa

Tule tapaamaan muita alueella asuvia lapsiperheitä kahvikupposen äärelle.

Lentopalloa: kaikille avoin vuoro

Tule pelaamaan lentopalloa!