Kansainvälinen olohuone

Jampan seurakuntakoti

Olohuone on tarkoitettu kaiken ikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille ihmisille, yksinasuville ja perheellisille.
The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups!

Ihmisoikeudet ja kansainvälinen vastuu / Human rights and global awareness

Voit tuoda yhteiseen pöytään maistettavaa, nähtävää, muistoja jaettavaksi.
Olohuoneessa on mahdollisuus tutustua ihmisiin ja elämään eri maissa. Ohjelmassa on kädentöitä, iltapalaa ja yhteistä jakamista.
Lapsille järjestetystä hoidosta vastaa lastenohjaaja Anne Saarinen.
Yhteyshenkilöt: Rita Kostama rkostama@gmail.com ja Silvia Saukkonen saukkonen.silvia699@gmail.com

The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups! It offers opportunity to meet and greet people from different cultures and countries. The children's instructor, Anne Saarinen, is responsible for the child caretaking. You are welcome to bring treats, souvenirs or other objects meaningful to you to be shared during the evening.
Contact persons: Rita Kostama (rkostama@gmail.com) and Silvia Saukkonen (saukkonen.silvia699@gmail.com).

Vapaaehtoisten ohjattu vertaisryhmä

Keskustelemme vapaaehtoistoimintaan liittyvistä kokemuksista ja tilanteista sekä hengellisyyden merkityksestä arjessa.

Laurilan seurakuntakoti

Raamattu- ja rukouspiiri

Tule tutkimaan Raamattua yhdessä!

Vanhankylän Kartano, Ståhlhanentie 4, 04400 Järvenpää

Koko perheen juhannusaatto - Järvenpään seurakunta mukana

Vanhankylän Kartanon koko perheen juhannusaatto. Järvenpään seurakunta on mukana. Tänä vuonna ei ole Järvenpään seurakunnan juhannusjuhlaa Leiriniemessä.