Kansainvälinen olohuone

Jampan seurakuntakoti

Olohuone on tarkoitettu kaiken ikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille ihmisille, yksinasuville ja perheellisille.
The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups!

JOULUASKARTELUA / CHRISTMAS HANDICRAFTS

Voit tuoda yhteiseen pöytään maistettavaa, nähtävää, muistoja jaettavaksi.
Olohuoneessa on mahdollisuus tutustua ihmisiin ja elämään eri maissa. Ohjelmassa on kädentöitä, iltapalaa ja yhteistä jakamista.
Lapsille järjestetystä hoidosta vastaa lastenohjaaja Anne Saarinen.

Yhteyshenkilöt: Rita Kostama rkostama@gmail.com ja Silvia Saukkonen saukkonen.silvia699@gmail.com

The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups! It offers opportunity to meet and greet people from different cultures and countries. The children's instructor, Anne Saarinen, is responsible for the child caretaking. You are welcome to bring treats, souvenirs or other objects meaningful to you to be shared during the evening.
Contact persons: Rita Kostama (rkostama@gmail.com) and Silvia Saukkonen (saukkonen.silvia699@gmail.com).

Lentopallo: Kaikille avoin vuoro

Lentopalloa: kaikille avoin vuoro

Vanhakirkko

Näpsäkkäät Näpit

Tule tekemään käsitöitä mukavassa seurassa.

Laurilan seurakuntakoti

Eka vauva -kerho

Perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva sekä ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille.