Merimieskirkkopiiri

Seurakuntatalo

Merimieskirkko on kaikkien suomalaisten kohtaamispaikka ulkomailla. Tule mukaan toimintaan, kokoonnumme kerran kuukaudessa maanantaisin.

Merimieskirkko on olohuone, jossa kunnioitetaan ja kuullaan jokaista yksilöllisesti. Toiminnassamme keskeistä on ihmisen kohtaaminen. Voit tulla sellaisena kuin olet, jäsenkirjaa tai kirkkoon kuulumista sinulta ei kysytä. Meillä saat olla kuin kotonasi, oma itsesi toisten suomalaisten joukossa. Merimieskirkolla voit käydä suihkussa, saunoa, säilyttää matkatavaroitasi, lukea suomalaisia lehtiä ja kirjoja sekä ostaa suomalaisia elintarvikkeita ja muita tavaroita. Kirkolta löydät myös puhelimen, sähköpostin, faksin, kopiokoneen, pesukoneen, grillin, kaupunki-infon jne.

www.merimieskirkko.fi

Seurakuntatalo

Lentopallo eläkeläisille

Eläkeläisten lentopallovuoro. Tervetuloa pelaamaan!

Kirkonkulma

Puutyökerho

Tule tekemään puutöitä!

Laurilan seurakuntakoti

Raamattu- ja rukouspiiri

Tule tutkimaan Raamattua yhdessä!