Kansainvälinen olohuone/International Living Room

Jampan seurakuntakoti

Olohuone on tarkoitettu kaiken ikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille, yksinasuville ja perheellisille.
The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups!

- Harrastuksena japanilainen nuorison näytelmätaide ja puvustus, kertomassa Tiia Aisuru Mononen.
Olohuoneessa on mahdollisuus tutustua ihmisiin ja elämään eri maissa. Ohjelmassa on kädentöitä, iltapalaa ja yhteistä jakamista. Lastenohjaaja Anne Saarinen paikalla.
Yhteyshenkilöt Rita Kostama rkostama@gmail.com ja Silvia Saukkonen saukkonen.silvia699@gmail.com

- Japanese youth drama and costume art as a hobby - Tiia Aisuru Mononen
Living Room offers an opportunity to meet and greet people from different cultures and countries. You are welcome to bring treats, souvenirs or other items meaningful to you to be shared during the evening.
Contact persons: Silvia Saukkonen (saukkonen.silvia699@gmail.com) and Rita Kostama (rkostama@gmail.com)
Worlds within Worship (Multicultural Communal Service) in Jamppa, February 25th at 12 am.

Jampan seurakuntakoti

Aamukaffet

Aamukaffet tarjolla perjantaisin klo 9-11.

Eläkeläisten lentopallo

Tule pelaamaan lentopalloa!

Nummenkylän kerhotupa

Tapaamistupa

Tule tapaamaan muita alueella asuvia lapsiperheitä kahvikupposen äärelle.