Kansainvälinen olohuone

Jampan seurakuntakoti

Olohuone on tarkoitettu kaiken ikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille, yksinasuville ja perheellisille.
The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups!

- Suomalainen Kalevala ja eri maiden kansallistarinat
Olohuoneessa on mahdollisuus tutustua ihmisiin ja elämään eri maissa. Ohjelmassa on kädentöitä, iltapalaa ja yhteistä jakamista. Lastenohjaaja Anne Saarinen paiikalla.
Yhteyshenkilöt Rita Kostama rkostama@gmail.com ja Silvia Saukkonen saukkonen.silvia699@gmail.com

- Finnish Kalevala and other national epics from around the world
Living room offers an opportunity to meet and greet people from different cultures and countries. You are welcome to bring treats, souvenirs or other items meaningful to you to be shared during the evening.
Contact persons: Silvia Saukkonen (saukkonen.silvia699@gmail.com) and Rita Kostama (rkostama@gmail.com)

Vapaaehtoisten ohjattu vertaisryhmä

Keskustelemme vapaaehtoistoimintaan liittyvistä kokemuksista ja tilanteista sekä hengellisyyden merkityksestä arjessa.

Laurilan seurakuntakoti

Raamattu- ja rukouspiiri

Tule tutkimaan Raamattua yhdessä!

Vanhankylän Kartano, Ståhlhanentie 4, 04400 Järvenpää

Koko perheen juhannusaatto - Järvenpään seurakunta mukana

Vanhankylän Kartanon koko perheen juhannusaatto. Järvenpään seurakunta on mukana. Tänä vuonna ei ole Järvenpään seurakunnan juhannusjuhlaa Leiriniemessä.