Rakkautta ja kipupisteitä - luennot

Kirkonkulma

Luennon aiheena on Parisuhde kasvun mahdollisuutena. Luennoille voi tulla yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa, mutta yhtä hyvin myös yksin. Tervetuloa mukaan!

Rakkautta ja kipupisteitä -luennot kevätkaudella 2018

To 25.1. klo 18–19.30 Elämänhistoria ja parisuhde

Kuinka oma elämänhistoria vaikuttaa parisuhteeseen? Mitä omia ja toisten taakkoja kannamme mukanamme? Miten sukupolvien historia on läsnä nykyhetkessä?

To 15.2. 18–19.30 Sisäinen lapsi ja sisäinen vanhempi parisuhteessa
Miten pidän huolta omasta sisäisestä lapsestani? Odotanko toisesta vanhempaa sisäiselle lapselleni? Miten saada sisäiset lapset ja sisäiset vanhemmat kohtaamaan toisensa?

To 15.3. 18–19.30 Parisuhde kasvun mahdollisuutena
Millaisia mahdollisuuksia parisuhde voi tarjota omaan yksilölliseen kasvuun? Voiko suhde toiseen parantaa omia haavoja ja auttaa löytämään enemmän omaa itseä? Kuinka voisin olla erillinen ihminen, mutta silti tarvita toista?

Luennoitsijoina aviopari, psykoterapeutti Sami Seppänen TM ja  naistietoisuuskouluttaja Kirsi Haavela VTM

Luennoille voi tulla yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa, mutta yhtä hyvin myös yksin. Luennot järjestetään Kirkonkulmassa, Kirkkotie 6.

Luennoille ei tarvitse ilmoittautua, mutta lastenhoitoon voi varata paikan sähköpostilla tai puhelimitse p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi

Leiriniemi

Talkoot Leiriniemessä

Tule pihatalkoisiin Leiriniemeen!

Kirkonkulma

Kansanlähetyksen raamattupiiri

Tule raamattupiiriin

Miesten raamattupiiri

Miesten raamattupiiri kokoontuu joka maanantai. Tervetuloa miehet!