Kansainvälinen olohuone

Jampan seurakuntakoti

Olohuone on tarkoitettu kaiken ikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille, yksinasuville ja perheellisille.
The living room is open for everyone: Finns and foreigners, kids and grown-ups!

- Kansainvälisen tanssin ja musiikin ilta
Olohuoneessa on mahdollisuus tutustua ihmisiin ja elämään eri maissa. Ohjelmassa on kädentöitä, iltapalaa ja yhteistä jakamista. Lastenohjaaja Anne Saarinen paikalla.
Yhteyshenkilöt Rita Kostama rkostama@gmail.com ja Silvia Saukkonen saukkonen.silvia699@gmail.com

- International dance and music
Living Room offers an opportunity to meet and greet people from different cultures and countries. You are welcome to bring treats, souvenirs or other items meaningful to you to be shared during the evening.
Contact persons: Silvia Saukkonen (saukkonen.silvia699@gmail.com) and Rita Kostama (rkostama@gmail.com)

Lentopallo: Kaikille avoin vuoro

Lentopalloa: kaikille avoin vuoro

Vanhakirkko

Näpsäkkäät Näpit

Tule tekemään käsitöitä mukavassa seurassa.

Laurilan seurakuntakoti

Eka vauva -kerho

Perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva sekä ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille.