Earth Hour

Hetki luomakunnalle.

Järvenpään kaupungin, Järvenpään evankelis-luterilainen seurakunnan ja Helsingin ortodoksisen seurakunnan jo perinteeksi muodostunut tapahtuma liittyen WWF:n Earth Hour -ilmastotempaukseen

Tilaisuutta varten sali valaistaan kynttilöin. Vajaan tunnin kestävä ohjelmaosuus alkaa kello 20.30 WWF:n Earth Hour -aiheisella videolla. Seurakunnan tervehdyksen jälkeen kaupungin terveiset tuo Järvenpään kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen. Tänä vuonna tapahtuman keskiössä ovat nuoret, jotka ovat pohtineet omaa rooliaan ilmastonmuutoksen huomioimisessa sekä miettineet pieniä tekoja ilmaston hyväksi. Tapahtumaa jaksottavat myös musiikki ja rukous. Tapahtuman lopuksi kokoonnutaan yhteiseen kahvi- ja teehetkeen. Osallistujat voivat tehdä pienen ekoteon ja ottaa mukaan oman mukin.

Laurilan seurakuntakoti

Raamattu- ja rukouspiiri

Tule tutkimaan Raamattua yhdessä!

Kesälentopalloa

Kesätorstaisin lentopalloa liikuntahallissa