Ikkuna Palestiinaan

Ikkuna Palestiinaan Vanhakirkko

Tutustumme ihmisten arkeen ja juhlaan Palestiinan alueella sekä kirkkojen toimintaan ja kristittyjen elämään siellä.

Piispa emeritus Wille Riekkisen (kuvassa) kevään 2018 kuvia Pyhästä maasta

Raamattuteologina TT Wille Riekkinen on perehtynyt erityisesti Uuden testamentin teologiaan. Hän on opiskellut mm. Jerusalemin heprealaisessa yliopistossa ja on johtanut lukuisia opintomatkoja Lähi-idän maihin.

Kuopion hiippakunnan piispana Wille Riekkinen rakensi yhteistyötä hiippakunnan kumppanuuskirkon Jordanian ja Pyhän maan luterilaisen kirkon (ELCJHL) kanssa. Tähän yhteistyöhön kuuluivat mm. työntekijävaihdot ja erilaiset kumppanuutta lujittaneet hankkeet.

Lentopallo: Kaikille avoin vuoro

Lentopalloa: kaikille avoin vuoro

Vanhakirkko

Näpsäkkäät Näpit

Tule tekemään käsitöitä mukavassa seurassa.

Nummenkylän kerhotupa

Eläkeläisten kerho Nummenkylän kerhohuoneella

Eläkeläisten kerho Nummenkylän kerhotuvassa. Kerhossa kokoonnumme tapaamaan toisiamme, keskustelemaan ja virvoittumaan yhdessäolosta, Jumalan sanasta ja rukouksesta.