Kesäillan konsertti

Musiikkia kesäiltaan

"Järvenpään kirkko 50v."

Kesäsinfonia
Lauluyhtye Triangel: Aurora Ikävalko, sopraano, Kaisa Näreranta, sopraano, Tuula Saarensola, mezzosopraano ja Joel Papinoja, piano.

TriAngel on lauluyhtye, jossa helähtävät kolmen naisen äänet a cappella tai pianon kera. Yhtye syntyi kymmenisen vuotta sitten. Tuolloin tarkoituksena oli löytää tuoreita tulkintoja hengellisestä musiikista. TriAngel onkin laulanut paljon spiritualeja ja gospelia sekä hengellisen musiikin klassikoita. Esiintymisiä on ollut kirkkojen kesäsarjoissa eri puolilla Etelä-Suomea. Vuonna 2010 yhtye nauhoitti svengaavia virsiä Ylen Kolmen vartin kirkkoon.

TriAngel on ollut välillä muutaman vuoden vaiti, mutta Melartinin Kesäsinfonian esittäminen kokosi joukon jälleen. Kalentereissa onkin taas merkintöjä sekä tälle että ensi vuodelle.
Uudelleen aktivoitunut yhtye on uskollinen entisille linjauksille: ohjelmisto voi olla tuttua, mutta TriAngel sovittaa ja tulkitsee sitä tuoreella tavalla. Kesäsinfonia-ohjelmassa liikutaan suomalaisessa maisemassa. Tyttö kulkee kesäyössä, näkee, kuulee ja tuntee monenlaista. Lopussa kaikki tiivistyy rukoukseksi.

TriAngelin laulajat, Aurora Ikävalko, Kaisa Näreranta ja Tuula Saarensola, ovat kaikki klassisen musiikin ammattilaisia. Heitä voi kuulla myös kirkkomusiikin, oopperan, liedin ja kuoromusiikin parissa.

[Kuva: Patrik Stenström]

Järvenpään kirkko

Kuorokonsertti

Tule kuorokonserttiin!

Haarajoen kerhohuone

Haarajoen kuoro

Haarajoen kuoro harjoittelee tiistai-iltaisin.

Elävän veden kappeli

Urkuvartti

Tule kuuntelemaan urkumusiikkia Elävän veden kappeliin!