Kesäillan konsertti

Kesäillan konsertti Järvenpään kirkko

Kesäillan konsertit jatkuvat pianoduon seurassa

Kesäillan konsertit jatkuvat tiistaina 7.8. kello 20 Järvenpään kirkossa kahden pianon ja kahden pianistin voimin. Tuolloin esiintyy tunnettu pianoduo Ursula von Lerber ja Christian Erbslöh. Konsertin ohjelmassa on Sibeliuksen, Heiniön, Ravelin ja Rahmaninovin musiikkia.

Pianoduo on syntynyt kahden pianistin kohtaamisesta vuonna 2009. Ennen pianoduon perustamista Ursula ja Christian konsertoivat laajasti kamarimusiikki- ja soolokonsertein eri puolilla Eurooppaa. Ursula ja Christian toimivat myös Ranskassa Rouenin konservatorion pianonsoiton professoreina.

Opiskeluvuosinaan Ursula opiskeli Liisa Pohjolan, Konstantin Boginon ja György Sebökin johdolla Sibelius-Akatemiassa, Pariisin konservatoriossa ja Indianan yliopistossa. Christian puolestaan opiskeli György Cziffran ja Jacques Rouvierin johdolla Pariisissa.

Kahden pianon konsertissa Steinway&Sons flyygeli saa kaverikseen F-musiikin sponsoroiman Bösendorfer Vienna Concert flyygelin.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Elävän veden kappeli

Urkuvartti

Tule kuuntelemaan urkumusiikkia Elävän veden kappeliin!

Järvenpään kirkko

Kuorokonsertti

Tule kuorokonserttiin!

Haarajoen kerhohuone

Haarajoen kuoro

Haarajoen kuoro harjoittelee tiistai-iltaisin.