Kesäillan konsertti

If Bach Knew Sax
Saksofonikvartetti The Saxtronauts:
Nanako Lammi, Nanna Ikonen, Anna-Sofia Anttonen ja Sikri Lehko
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

SAXTRONAUTS-ENSEMBLE BACHIN PAULOISSA

Harvinainen mahdollisuus kuulla uudenlaista ja erityistä yhdistelmää - Johann Sebastian Bachin musiikkia saksofoniyhtyeen tulkitsemana.

If Bach Knew Sax -konsertissa leikitellään ajatuksella, mitä jos Bachilla olisi ollut saksofoni käytössään? Saksofonikvartetin sopraano-, altto-, tenori- ja baritonisaksofoni muodostavat yhdessä soinnillisen kokonaisuuden, jota on verrattu urkuihin, kuoroon ja jousikvartettiin. Saksofoni on soittimena kameleonttimainen veijari, joka käsittelytavasta riippuen naurattaa, itkettää, hätkähdyttää, sooloilee ja sulautuu.

Saksofoni-ensemble Saxtronauts esittää konsertissa Johann Sebastian Bachin musiikkia erinomaisina sovituksina. Konsertti oli menestys Korson kirkossa Ankkabarock-festivaalilla ja Espoon tuomiokirkossa elokuussa 2017, sekä Kannelmäen kirkossa maaliskuussa 2018. Yhtyeen kesäkiertue 2018 alkoi Sipoon Vanhasta kirkosta 2.8., ja kirkko täyttyi innostuneesta yleisöstä.

Ilmiömäiseksi (HBL 10.3.2017) luonnehdittu saksofoniensemble Saxtronauts on perustettu Helsingissä vuonna 2017. Yhtyeen ideana on tuoda saksofonin monipuolisia mahdollisuuksia ennakkoluulottomasti erilaisten yleisöjen kuultaville. Yhtyeen jäsenet ovat Nanna Ikonen, Nanako Lammi, Annu Laine, Sikri Lehko ja Anna-Sofia Anttonen.

Elävän veden kappeli

Urkuvartti

Tule kuuntelemaan urkumusiikkia Elävän veden kappeliin!

Järvenpään kirkko

Kuorokonsertti

Tule kuorokonserttiin!

Haarajoen kerhohuone

Haarajoen kuoro

Haarajoen kuoro harjoittelee tiistai-iltaisin.