Henkireikä

Järvenpään kirkko

Vieraana Ida Elina. Mukana myös Prima Vista, joht. Heikki Ruokonen sekä Make Perttilä Houseband. Yhteislaulua.

Henkireikä on matalan kynnyksen, hyvän musiikin ja rennon ilmapiirin ilta kaikenikäisille! Lastenhoito järjestetty.

Tervetulokahvit kirkon eteisessä klo 16.30.

Artistivieraana Ida Elina

Ida Elina on niittänyt mainetta musiikin eri genrerajat rikkovana pop-kantelettarena. Räväkkää poppia ja pehmeitä soul-sävyjä yhdistävä artisti vierailee sunnuntaina 28. lokakuuta Järvenpään kirkossa.

- Odotan Henkireikä-iltaa innolla. Olen esiintynyt illassa aikaisemminkin, viime kerralla yleisö oli kivasti mukana ja oli kyllä ihanaa, kertoo Ida Elina iloisesti.

Levynjulkaisu oli Oulussa viime viikolla ja ”levykierros” on nyt käynnissä. Myös Henkireikä-illassa kuullaan musiikkia Ida Elinan uutukaiselta albumilta, joka sävy on henkilökohtainen.

- Ohjelmistossa on musaa uudelta albumiltani, sen lisäksi esitän itselleni tärkeitä lauluja, kertoo levykiertueensa startannut kantelevirtuoosi.

Ida Elinan lisäksi Henkireikä-illassa musisoivat Prima Vista -kuoro Heikki Ruokosen johdolla sekä Make Perttilä Houseband