Ikkuna Palestiinaan

Vanhakirkko

Ikkuna Palestiinaan -illoissa tutustumme ihmisten arkeen ja juhlaan Palestiinan alueella sekä kirkkojen toimintaan ja kristittyjen elämään siellä.

Minun Palestiinani - tuokiokuvia vuosikymmenten varrelta. Diakoni Ilkka Jääskeläinen kertoo, miten palestiinalaisen opiskelijan vastaanottamisesta syntyi elinikäinen ystävyys ja osallisuus laajenevasta kumppanuudesta Palestiinan ja maailman muiden kristittyjen kanssa.

Syksyn seuraava Ikkuna Palestiinaan -ilta:

4.12. "Nyt Betlehemiin!"
Betlehem on palestiinalainen kaupunki muurien keskellä. Jeesuksen syntymäkirkkoon tutustuu vuosittain yli miljoona turistia pikavierailulla kaupunkiin. Harvalla turistilla on aikaa tutustua Betlehemin todellisuuteen ja tavata paikallisia kristittyjä. Joulukuisessa illassamme tutustumme myös muihin palestiinalaisalueen pyhiinvaellus- ja turistikohteisiin.

to 13.12. klo 10.00 -17.30

Järvenpään seurakunnan kirpputori Kirppu, Kirkkotie 4, kirkon kellari, käynti Kansakoulunkadun puolelta

Kirpun jouluspecial

Tarjolla glögiä ja pipareita. Suuren suosion saanut Kirpun kierrätysmuotinäytös klo 13 ja klo 16.30.

Elävän veden kappeli

Urkuvartti

Tule kuuntelemaan urkumusiikkia Elävän veden kappeliin!

Vanhusten joulujuhla

Kutsumme 75-vuotiaat ja sitä vanhemmat seurakuntalaiset joulujuhlaan. Saattaja on tervetullut mukaan, ellet pääse yksin tulemaan. Tervetuloa! Kuljetus järjestetty tähän juhlaan. Klikkaa tämä ilmoitus auki niin näet aikataulun.