Uskonto arjessa - uskontodialogi

Uskonto arjessa - uskontodialogi

Järvenpää-talo, Venny-kabinetti, Hallintokatu 4

Tukea ja tekoja -verkoston järjestämä uskontodialogi-tapahtuma.

Tukea ja tekoja -verkosto järjestää ajankohtaisen keskustelutapahtuman. Eri uskontokuntien edustajat on kutsuttu keskustelemaan Järvenpää-talolle teemalla ”uskonnot arjessa.”

Tilaisuus auttaa tutustumaan Suomen uskonnollisen kentän kirjoon. Paikalla ovat imaani Anas Hajjar, luterilaisen kirkon pastori Katri Kuusikallio, ortodoksinen kirkon pastori Kimmo Kallinen, pastori Risto Vappula Vapaaseurakunnasta sekä Sabu Kiriyapillay Helluntaiseurakunnasta.

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita ja kaikki voivat halutessaan esittää kysymyksiä.

Maahanmuuttajat pohtivat arjen keskellä monia uskontoihin liittyviä asioita. Miksi Suomessa on monta kristillistä kirkkokuntaa ja millaisia ne ovat? Miten Suomessa voi harjoittaa uskontoa? Mistä on sopivaa puhua ja missä?

Kantasuomalaisia kiinnostaa islam. Miten monia islamin suuntauksia Suomessa on? Missä ne kokoontuvat? Voiko kokouksiin mennä tutustumaan? Mitkä asiat muslimille ovat luovuttamattomia ja miten uskontoa voi käytännössä harjoittaa Suomessa?

Uskonnot arjessa -keskustelutilaisuus
torstaina 22.11. klo 15-17 Järvenpää-talon Venny-kabinetissa.
Tilaisuuden järjestää Tukea ja tekoja -verkosto.

Mikä on Tukea ja tekoja -verkosto?

​Tukea ja tekoja -verkosto koostuu Järvenpäässä toimivista yhdistyksistä, järjestöistä, seurakunnista ja kansalaisliikkeistä sekä kaupungin maahanmuuttajapalveluista. Verkoston tavoitteena on  kehittää ja järjestää yhteistyössä kotoutumista edistävää toimintaa.

Tukea ja tekoja -verkosto

Lentopallo eläkeläisille

Eläkeläisten lentopallovuoro. Tervetuloa pelaamaan!

Kirkonkulma

Puutyökerho

Tule tekemään puutöitä!

Laurilan seurakuntakoti

Raamattu- ja rukouspiiri

Tule tutkimaan Raamattua yhdessä!