Pienoisrautatiekerho

Vanhakirkko

Tervetuloa pienoisrautatiekerhoon!

Pojat ja poikien isät ovat kerholaisten enemmistönä, mutta myös tytöt ja äidit ovat tietenkin tervetulleita. Pienoisrautatie onkin erinomainen lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus. Erityisesti toivomme kerhoon mukaan myös kerholaisten vanhempia. Pienoisjunat ovat hienomekaniikkaa, jonka käsittelyssä on omat vaatimuksensa. Siksi toivomme, että alle 10-vuotiaalla olisi oma ohjaava aikuinen mukana kerholla.

Kirkonkulma

Torstaituokio

Perhekerho, jossa aluksi yhteinen kirkkohetki Elävän veden kappelissa. Nuortentilassa kahvit ja toimintatuokio.

Haarajoen kerhohuone

Tapaamistupa

Tule tapaamaan muita alueella asuvia lapsiperheitä kahvikupposen äärelle.
to 13.12. klo 10.00 -17.30

Järvenpään seurakunnan kirpputori Kirppu, Kirkkotie 4, kirkon kellari, käynti Kansakoulunkadun puolelta

Kirpun jouluspecial

Tarjolla glögiä ja pipareita. Suuren suosion saanut Kirpun kierrätysmuotinäytös klo 13 ja klo 16.30.