Jampan Joulupolku

Jampan Joulupolku Jampan seurakuntakoti

Jampan Joulupolku kaikenikäisille

Tule lyhdyn tai taskulampun kanssa kiertämään Jampan joulupolku. Mukavaa joulupuuhaa kaikenikäisille Jampan palvelupihalla (Jampankaari 4), Jampan seurakuntakodissa (Pihkapolku 2), Jampankaaren palvelupihalla (Jampankaari 4), Perhekeskus Maahisen pihalla (Naavatie 1) ja Saunakallion koulun pihalla (Pihkapolku 4). Lyhdyt johtavat polkuasi tapahtumapaikalta toiselle:

JAMPAN PALVELUPIHA, Jampankaari 4
Piipahda Jampankaaren palvelupihan keltaisessa piharakennuksessa ja kirjoita kirje joulupukille. Palvelupihan tonttu postittaa kaikki kirjoitetut kirjeet joulupukille! Joululauluja (Järj. Siskot ja Simot)

JAMPAN SEURAKUNTAKOTI, Pihkapolku 2
Tule hetkeksi hiljentymään jouluseimen äärellä ja askartelemaan joulukortteja. Tarjolla glögiä, kuumaa mehua ja pipareita.

SAUNAKALLION KOULU, Pihkapolku 4
Koululaisten myyntipöytiä ja toimintapisteitä. Varaa mukaan pieni rahasumma. Samalla tuet koululaisten yrittäjyyskasvatusta. Vanhempainyhdistyksellä on makkaraa myynnissä. Joulupukki vierailee.

PERHEKESKUS MAAHISEN PIHALLA, Naavatie 4
Valokuvasuunnistusta ja mäenlaskua (säävaraus).

SAUNAKALLION KOULUN PIHALLA, Pihkapolku 4
Päiväkotien toimintapiste koulun hiekkakentän päässä, D-oven katoksessa etsitään ja löydetään Tonttumuorin jouluisia tuoksuja.

Mankalan kerhohuone

Tapaamistupa

Tule tapaamaan muita alueella asuvia lapsiperheitä kahvikupposen äärelle.

Liikkuva perhekerho

Liikutaan yhdessä perheen kanssa.

Loutin kerhotalo

Tapaamistupa

Tule tapaamaan muita alueella asuvia lapsiperheitä kahvikupposen äärelle.