Ikkuna Palestiinaan

Vanhakirkko

Ikkuna Palestiinaan -illoissa tutustumme ihmisten arkeen ja juhlaan Palestiinan alueella sekä kirkkojen toimintaan ja kristittyjen elämään siellä.

Vieraana Palestiinassa - käytännön vinkkejä, mielenkiintoisia paikkoja ja omia kokemuksiani

Illan vieraana YM Severi Raja-aho. Hän toiminut ensin harjoittelijana Tel-Avivissa ja sitten EAPPI-tarkkailijana Länsirannalla. Tule kuuntelemaan matkavinkkejä ja keskustelemaan!
Severi Raja-aho on 27-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri, joka on asunut avopuolisonsa Saara Loukolan kanssa Israelissa ensin harjoittelijana rauhanjärjestössä Tel-Avivissa ja sittemmin EAPPI-tarkkailijana Länsirannalla. Hän tulee kertomaan omista kokemuksistaan matkaamisesta Palestiinassa, aina käytännön vinkeistä mielenkiintoisten paikkojen esittelyyn. Severi myös kertoo miten alueen poliittinen tilanne vaikuttaa Palestiinassa matkustamiseen. Tule kuuntelemaan matkailuvinkkejä ja keskustelemaan!

Sanan ja rukouksen ilta

Tule kokemaan seurakuntayhteyttä kotoisassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Illan puhujana on pastori Elina Koivisto. Musiikista vastaa Hineini -musiikkiryhmä.

Kirkonkulma

Siioninvirsiseurat

Tule laulamaan Siionin virsiä ja kuulemaan seurapuhujia

Laurilan seurakuntakoti