Seuraa tähteä!

Kirkonmäki

Koko perheen maksuton tapahtuma Kirkonmäellä.

Tule aistimaan joulun odotus!

Tapahtuma alkaa jouluhiiren johdattamana kirkossa. Siellä etsimme jouluhiiren kadonnutta joulusukkaa ja laulamme joululauluja yhdessä. Mukana laulamassa lapsikuorolaiset.

Höyryävä puuro ja glogi odottavat meitä pihalla. Seurakuntasalissa pääsee etsimään piilotettuja joulutähtiä ja myös askartelemaan tähtiheijastimia. Saa myös piirrellä ja väritellä joulukuvia.

Huom! Ennakkotiedoista poiketen aasin vierailu tapahtumassa on  harmiksemme peruuntunut järjestäjästä riippumattomattomista syistä. Pahoittelemme.

Klo 15
Etsi joulua ja laula joululauluja yhdessä kirkon jouluhiiren kanssa Perheiden kauneimmissa joululauluissa Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Mukana Lapsikuoro, Hanne Lukkari ja Anne Viljamaa.

Klo 15.30 - 17.30
Voit

• askarrella oman tähtiheijastimen seurakuntatalon juhlatilassa, Kirkkotie 1.
  • nauttia lämmintä glögiä sekä pientä syötävää seurakuntatalon pihassa, Kirkkotie.
  • bongata tähtieä ikkunoista Kirkonmäellä.

Klo 18
Kauneimmat joululaulut kirkossa, Kirkkotie 4. Mukana Järvenpään Kirkkokuoro, Tarja Seppänen ja Toni Hintsala.