Jatkot

Jatkot Elävän veden kappeli

Työikäisten kohtaamispaikka - tervetuloa! Vieraana Lauri Kemppainen: Väkivallasta rauhaan.

TT Lauri Kemppainen: Väkivallasta rauhaan?

Lauri Kemppainen tunnetaan musiikkipiireissä Daikini- ja Pappi -nimisenä rap-artistina. Hän on kuitenkin paljon muutakin kuin muusikko. Kainuulaislähtöinen Kemppainen on teologi, kirjailija sekä innostava luennoitsija. Tällä hetkellä hänen päätyönsä on Helsingin hiippakunnan piispan, Teemu Laajasalon, erityisavustajana.

Jatkoilla on tarjolla opetusta kristillisestä uskosta ja elämästä, keskustelua, laulua, rukousta sekä tietysti iltapala. Tule saamaan voimaa ja iloa arkeesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja viettämään aikaa vanhojen tuttujen kanssa. Eri-ikäisille lapsille on omaa toimintaa isosten johdolla. Alle kouluikäiset kokoontuvat Kirkonkulman iltapäiväkerhon tiloissa. Kouluikäisillä on toimintaa liikuntasalissa. Yli 13-vuotiaat voivat osallistua seurakunnan nuorteniltaan Kirkonkulman nuortentilassa. Lisätietoja Jatkoista saat Jatkojen Fb-sivuilta.

Kevään tulevat Jatkot:

8.2. Marja-Kaarina ja Pentti Marttila: Lähetystyötä Jumalan selän takana
15.3. Hanne Lukkari. Säilyykö toivo, jos vastaus viipyy?
12.4. James Cox; Välähdyksiä Apostolien teoista
17.5. Petri Repo: Enkelit ja henkivallat

Lisäksi:
27.-28.4. Jatkot-leiri Leiriniemessä, mukana Petri Repo. Hinnat 40 €/aikuinen, 20 €/lapsi (4-12 v.), alle 4 v. ilmaiseksi. Ilmoittautumiset viimeistään 12.4. Pauliina Nurmiselle p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi

Sanan ja rukouksen ilta

Illan puhujana Tapani Talikainen aiheesta "Ihmeellinen armo".

Kirkonkulma

Siioninvirsiseurat

Tule laulamaan Siionin virsiä ja kuulemaan seurapuhujia

Kirkonkulma

Kansanlähetyksen raamattupiiri

Kansanlähetyksen raamattupiiri kokoontuu parillisten viikkojen maanantaina.