Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen ilta Seurakuntatalo

Tule kokemaan seurakuntayhteyttä kotoisassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Illan puhujana on pastori Elina Koivisto. Musiikista vastaa Hineini -musiikkiryhmä.

Illan teemana on kiitollisuus ja raamatunkohtana erityisesti Filippiläiskirje 4:4-7:

"Iloitkaa aina Herrassa! Sanon vielä kerran: iloitkaa! Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on jo lähellä. Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa."

- Kiitollisuus on nyt suuri trendi, josta puhuvat aivotutkijat ja henkiset gurut. Raamattu on ollut taas aikaansa edellä: kiitollisuudesta ja Jumalan ylistämisestä puhutaan paljon sekä Vanhassa että Uudessa testamentissa. Miten meidän elämässämme voisi olla enemmän kiitollisuutta?, haastaa illan puhuja Elina Koivisto pohtimaan.

Raamatunsanan kuuleminen ja hengellinen ylistysmusiikki antavat uutta voimaa jokaisen arkeen. Rukoilemme yhdessä illan aikana jätettyjen rukousaiheiden puolesta. Illan päätteeksi on jokaisella mahdollisuus luottamukselliseen henkilökohtaiseen keskusteluun ja rukoukseen. Ilta päättyy vapaamuotoiseen kahvi-/tee- ja rupatteluhetkeen.

Kuvassa Elina Koivisto (kuva: Tiina Krukoff:Raime)

Seuraavat Sanan ja rukouksen -illat:
17.2. puhujana Tapani Talikainen
24.3. puhujana Petri Repo
19.5. puhujana Juha Lehtonen

Kirkonkulma

Kansanlähetyksen raamattupiiri

Kansanlähetyksen raamattupiiri kokoontuu parillisten viikkojen maanantaina.

Miesten raamattupiiri

Naisten lentopallo