Hiljaisuuden retriitti Leiriniemessä

Leiriniemi

Hiljaisuuden retriitti on tarkoitettu sinulle, joka haluat vetäytyä lepäämään ja kuuntelemaan omaa sisintäsi talven ja kevään rajalla.

Retriitissä sitoudutaan yhdessä hiljaisuuteen. Olemista rytmittävät yhteiset rukous- ja mietiskelyhetket, ehtoollisenvietto sekä ruokailut. Väljä päiväohjelma vapauttaa elämää sen luonnolliseen rytmiin. Tulijalla on retriitissä oma huone, hoitava luonto ympärillään ja hiljentymistä tukevaa lukemista saatavilla.

Retriitin ohjaajina ovat pastori Heli Seppänen ja retriitinohjaaja Sinikka Leppihalme. Hinta, joka sisältää täysihoidon (omin liinavaattein), on järvenpääläisiltä 100 € ja muilta 115 €. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 17.2. mennessä Pauliina Nurminen, p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi.

Sanan ja rukouksen ilta

Illan puhujana Tapani Talikainen aiheesta "Ihmeellinen armo".

Kirkonkulma

Siioninvirsiseurat

Tule laulamaan Siionin virsiä ja kuulemaan seurapuhujia

Kirkonkulma

Kansanlähetyksen raamattupiiri

Kansanlähetyksen raamattupiiri kokoontuu parillisten viikkojen maanantaina.