Kansainvälinen olohuone/International Living Room

Jampan seurakuntakoti

Picnic

Voit tuoda yhteiseen pöytään maistettavaa, nähtävää, muistoja jaettavaksi. Olohuone on tarkoitettu kaiken ikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen
muuttaneille, yksinasuville ja perheellisille. Olohuoneessa on mahdollisuus tutustua ihmisiin ja elämään eri maissa. Ohjelmassa on kädentöitä, iltapalaa ja yhteistä jakamista. Yhteyshenkilöt Rita Kostama rkostama@gmail.com ja Silvia Saukkonen saukkonen.silvia699@gmail.com

Living Room offers an opportunity to meet and greet people from different cultures and countries. You are welcome to bring treats, souvenirs or other items meaningful to you to be shared during the evening.
Contact persons: Silvia Saukkonen (saukkonen.silvia699@gmail.com) and Rita Kostama (rkostama@gmail.com)

Elävän veden kappeli

Urkuvartti

Tule kuuntelemaan urkumusiikkia Elävän veden kappeliin!

Vanhusten joulujuhla

Kutsumme 75-vuotiaat ja sitä vanhemmat seurakuntalaiset joulujuhlaan. Saattaja on tervetullut mukaan, ellet pääse yksin tulemaan. Tervetuloa! Kuljetus järjestetty tähän juhlaan. Klikkaa tämä ilmoitus auki niin näet aikataulun.

Prisma, Rantakatu 5

Lucia-neito Prismassa

Seurakunnan Lucia-neito kulkueineen vierailee Prisma-keskuksessa.