Aikuiset

Aikuisuus sisältää monenlaisia elämäntilanteita ja vaiheita. Meitä on myös erilaisia persoonia. Se on seurakunnan vahvuus ja rikkaus. Toivomme että voisit tulla mukaan omana itsenäsi - sellaisena kuin olet. Halutessasi voit antaa lahjasi ja osaamisesi yhteiseen käyttöön vapaaehtoistehtävissä.

Seurakunta on yhteisö, jossa voi kasvaa henkisesti ja hengellisesti - yhdessä ja yksin.

Tervetuloa - Sinua odotetaan!

Retki Vivamon raamattukylään to 14.6.

Retkelle lähdetään bussilla klo 9 kirkon alaparkkipaikalta. Lounas syödään klo 11-12, jonka jälkeen on omaa aikaa Vivamon puutarhassa tai kirjamyymälässä.  Paavalin salaisuus –näytelmä alkaa klo 13.  Takaisin Järvenpäässä olemme n. 16.30.

Retken hinta on aikuisilta 25 € ja lapsilta (4-12v) 10 €, sisältäen näytelmän, lounaan ja kuljetukset.

Ilmoittaudu viimeistään 31.5. alla olevan linkin kautta

Ilmoittaudu Vivamon retkelle

(tai 050 577 4450).

Vivamon Raamattukylä on Raamatun kertomusten esittämiseen erikoistunut teatteri Lohjalla, Kansan Raamattuseuran toimintakeskuksessa Vivamossa. Esitykset sijoittuvat Vivamon puutarhaan ja toteutetaan kävelyteatterina.

Rukous- ja raamattupiirit

Rukous- ja raamattupiirejä toimii useita eri puolilla Järvenpäätä. Ryhmiä on myös erikseen miehille ja naisille. Piireissä luetaan Raamattua, keskustellaan, lauletaan ja rukoillaan. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Aikuisrippikoulu

Haluatko käydä rippikoulun aikuisena?                                                                                                       Ota yhteyttä: Katri Kuusikallio, katri.kuusikallio@evl.fi  ja p. 040 6812013

Torstailounas seuraavaksi syyskuun alussa

Kaikille avoin keittolounas on tarjolla kerran kuussa torstaisin  klo 11-12.30 seurakuntasalissa, Kirkkotie 1. Lounaan maksu on vapaaehtoinen.

Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoillla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6). Paikalle voi tulla jo 17.30 tapaamaan tuttuja.

Katso Jatkot- ohjelma omalta sivulta tästä.

Naisten kahvila

Naisten kahvilan illoissa kuullaan vierailijoiden alustuksia ajankohtaisista tai ikuisista kysymyksistä, nautitaan musiikista ja yhdessäolosta. Ilta alkaa klo 18, kevyt iltapala tarjoillaan klo 17.30 (vapaaehtoinen maksu). Kahvilaillat järjestetään seurakuntasalissa kerran kuussa torstaisin.

Miesten ilta

Mies, tule viettämään yhteistä iltaa ja keskustelemaan elämän avoimista kysymyksistä rehdissä ilmapiirissä kahvin kera, perjantaisin klo 18-21 Vanhankirkon salissa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.

11.5. Keväinen miesten ilta. Ohjelmassa ehtoollismessu Elävän veden kappelissa ja yhteistä ohjelmaa Kirkonkulman salissa.

Lähetyksen työpaja

jatkaa kokoontumisia syyskuussa seurakuntatalon alakerrassa parittomien viikkojen maanantaina klo 18.

Työpaja on sinulle, joka haluat olla mukana lähetystyössä käsillä tehden. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä!

Merimieskirkkopiiri

Tule mukaan toimintaan!

Merimieskirkko on kaikkien suomalaisten kohtaamispaikka ulkomailla: www.merimieskirkko.fi

Näpsäkkäät näpit

tiistaisin klo 12–16 Vanhankirkon salissa. Teemme käsitöitä vähäosaisten auttamiseksi eri kohteissa. Päivähartaus klo 13.

Puutyökerho

tiistaisin klo 15 (alkaen 9.1.)ja keskiviikkoisin klo 16 Kirkonkulman puutyötiloissa, Kansakoulunkatu 13.  Voit tehdä puutöitä omista materiaaleista mukavassa seurassa ja saat opastusta koneiden käyttöön.

Gospel-lattarit

Maanantaisin klo 18-19 Loutin kerhotalolla (Harjutie 2) syyskuun alusta alkaen!

Tule tanssimaan gospel-lattareita latinogospelin tahtiin! Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Ohjaajana on Minttu Kullström.Osallistumismaksu 4€/kerta.

Lisätiedot: pauliina.nurminen@evl.fi tai 050 577 4450.

Lentopallovuorot

Lentopallovuoroja on kaikille avoimia, eläkeläisile, naisille ja työikäisille. Tule pelaamaan ja liikkumaan! Vuorot löydät myös tapahtumakalenterista.

Naisille maanantaisin klo 19.15
Kaikille avoin tiistaisin klo 9.30
Eläkeläisille keskiviikkoisin klo 9.30
Työikäisille keskiviikkoisin klo 19